Inke

De vintage muurstickers van Inke zien er heel speciaal uit. Ze zijn bedacht door ontwerpster Inke Heiland. Inke Heiland houdt van pure ontwerpen die gemaakt zijn met respect voor de natuur. Dat komt ook naar voren bij de door haar bedachte muurdecoratie en vogelhuisjes.

Lees meer...

Vintage muurstickers

De Inke muurstickers zijn met gevoel voor stijl gemaakt. Over het algemeen zijn Inke muurstickers bedrukt met afbeeldingen uit de natuur, zoals bomen. Deze muurstickers hebben een mooie, vintage look. Ze herinneren je bijvoorbeeld aan de jaren ’60 en ‘70, maar hebben tegelijkertijd een modern tintje.

Inke Vogelhuislamp

Inke is vooral een merk van muurdecoratie. Daarnaast is er van Inke ook een handgemaakt vogelhuisje met een lamp verkrijgbaar. Dit prachtige, verlichte vogelhuisje geeft de kamer veel sfeer. Bij de Inke Vogelhuislamp zit een gouden snoer met schakelaar, een spaarlamp en een set behangvogels inbegrepen. Dat laatste maakt het natuurlijk extra leuk.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Inke Bos Muursticker Blauw / Grijs 200 x 300 cm

    Inke Bos Muursticker Blauw / Grijs 200 x 300 cm is een echte must-have voor op de babykamer van de allerkleinsten. Met dit vrolijke behangetje krijg je al snel de zomer in je bol!
    129,-
1 Resultaten
Trustpilot