Invented 4 Kids

Het merk Invented 4 Kids is opgericht door een vader van jonge kinderen. Zijn doel is om de beste uitvindingen en de allerleukste producten voor baby’s en kinderen te maken. Alle producten van Invented 4 Kids zijn nooit eerder gemaakt. Het zijn compleet nieuwe uitvindingen die een oplossing bieden.

Lees meer...

Veilig douchen met je kindje

Zowel ouders als kinderen vinden het vaak heerlijk om samen te douchen. Bij het vasthouden van je baby heb je niet altijd evenveel grip. Invented 4 Kids bedacht een oplossing: een handschoen van speciaal badstof die je tijdens het douchen aandoet. De Invented 4 Kids handschoen bedekt grotendeels je onderarm. Als de Invented 4 Kids handschoen nat wordt, plakt deze aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Hierdoor heb je meer grip bij het vasthouden van je kindje.

Invented 4 Kids bestellen bij Babypark

Producten van Invented 4 Kids zijn te koop bij Babypark. Je kunt deze online bestellen via onze webshop. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20:00 uur ontvangen, bezorgen wij je bestelling in de regel al de volgende dag. Voorwaarde is wel dat de Invented 4 Kids producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
6 Resultaten
6 Resultaten