Invented 4 Kids

Het merk Invented 4 Kids is opgericht door een vader van jonge kinderen. Zijn doel is om de beste uitvindingen en de allerleukste producten voor baby’s en kinderen te maken. Alle producten van Invented 4 Kids zijn nooit eerder gemaakt. Het zijn compleet nieuwe uitvindingen die een oplossing bieden.

Lees meer...

Veilig douchen met je kindje

Zowel ouders als kinderen vinden het vaak heerlijk om samen te douchen. Bij het vasthouden van je baby heb je niet altijd evenveel grip. Invented 4 Kids bedacht een oplossing: een handschoen van speciaal badstof die je tijdens het douchen aandoet. De Invented 4 Kids handschoen bedekt grotendeels je onderarm. Als de Invented 4 Kids handschoen nat wordt, plakt deze aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Hierdoor heb je meer grip bij het vasthouden van je kindje.

Invented 4 Kids bestellen bij Babypark

Producten van Invented 4 Kids zijn te koop bij Babypark. Je kunt deze online bestellen via onze webshop. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20:00 uur ontvangen, bezorgen wij je bestelling in de regel al de volgende dag. Voorwaarde is wel dat de Invented 4 Kids producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Invented 4 Kids Bever Shower Glove

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Invented 4 Kids Bever Shower Glove is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,49

 • Quick view

  Invented 4 Kids Zeehond Shower Glove

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Invented 4 Kids Zeehond Shower Glove is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,49

 • Quick view

  Invented 4 Kids Beer Shower Glove Roest

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Invented 4 Kids Beer Shower Glove Roest is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,49

 • Quick view

  Invented 4 Kids IJsbeer Shower Glove Lichtgroen

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De Invented 4 Kids IJsbeer Shower Glove Lichtgroen is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,49

 • Quick view

  Invented 4 Kids Beer Washand

  Met de Invented 4 Kids Beer Washand kan je je kindje heerlijk wassen. Dit washandje is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Geschikt voor in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Invented 4 Kids Zeehond Washand Roze

  Met de Invented 4 Kids Zeehond Washand Roze kan je je kindje heerlijk wassen. Dit washandje is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Geschikt voor in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Invented 4 Kids Zeehond Washand

  Met de Invented 4 Kids Zeehond Washand kan je je kindje heerlijk wassen. Dit washandje is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Geschikt voor in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Invented 4 Kids Beer Shower Glove White

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Invented 4 Kids Beer Shower Glove White is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.
  14,95
8 Resultaten
Trustpilot