Isoki, Isoki Luiertassen

Isoki

Isoki is een Australisch merk van mooie en praktische luiertassen. In een Isoki luiertas vervoer je de verzorgingsspullen van je kindje in stijl. Zo’n tas matcht heel goed met de mode van dit moment. Het design en de kleur van een Isoki luiertas is helemaal van deze tijd. Een Isoki verzorgingstas is speciaal gemaakt voor moderne moeders.

Lees meer...

Isoki luiertas tegen lekkende flessen

In een Isoki luiertas berg je de fles voor je baby en andere verzorgingsspullen heel veilig op. In veel Isoki tassen zit een flesdrager. Deze is vaak geïsoleerd van andere vakjes. Mocht de fles lekken, dan worden andere spulletjes in de tas niet zomaar nat.

Andere praktische eigenschappen van Isoki luiertassen

In vrijwel elke Isoki luiertas zitten veel verschillende vakjes. Zo kun je alle babyspullen gescheiden opbergen. Dankzij de handige schouderband draag je een Isoki luiertas heel comfortabel met je mee. Bij sommige Isoki luiertassen zitten kinderwagenclips waarmee je de tas gemakkelijk aan de kinderwagen vastmaakt.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Isoki Nappy Tote Luiertas

  Deze Isoki Nappy Tote Luiertas is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!
  79,95
 • Quick view

  Isoki Easy Access Tote Luiertas

  Met een Isoki Easy Access Tote Luiertas wil je gezien worden. De stijlvolle luiertas is ruim en wordt zeer compleet geleverd, namelijk met een verstelbare schouderband, wisselmatje, kinderwagenclips en flesdrager.
  79,95
 • Quick view

  Isoki Zip Satchel Luiertas

  De Isoki Zip Satchel Luiertas is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en gestoffeerd verzorgingsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black

  De Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en verschoningsmatje.

  94,95

  84,95

 • Quick view

  Isoki Byron Luiertas Stone Grey

  De Isoki Byron Luiertas Stone Grey is stijlvol en beschikt over verschillende vakken waar je al je spulletjes in kwijt kunt. De rugzag heeft stevige schouderbanden en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Isoki Zip Satchel Luiertas Stone

  Deze Isoki Zip Satchel Luiertas Stone is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!
  89,95
 • Quick view

  Isoki Anakie Luiertas

  Deze Isoki Anakie Luiertas is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!
  89,95
 • Quick view

  Isoki Marlo Rugzak

  Met de Isoki Marlo Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een hoofdvak en handig voorvakje die sluiten met een rits. Verder is de rugtas gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  84,95
 • Quick view

  Isoki Clutch Verschoningsmatje

  Met de Isoki Clutch Verschoningsmatje heb je alles bij de hand voor het verzorgen en verschonen van je kindje. Het matje beschikt over handige opbergvakken en kan eenvoudig opgevouwen worden tot een stijlvolle clutch.
  19,95
 • Quick view

  Isoki Zip Satchel Luiertas Mushroom

  Deze Isoki Zip Satchel Luiertas Mushroom is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!
  89,95
 • Quick view

  Isoki Tully Kinderwagen Luiertas Onyx Black

  Deze Isoki Tully Kinderwagen Luiertas Onyx Black is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas die makkelijk te bevestigen is aan de kinderwagen. De luiertas biedt genoeg ruimte voor al je spulletjes!
  49,95
 • Quick view

  Isoki Mini Marlo Rugzak

  Met de Isoki Mini Marlo Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een hoofdvak en handig voorvakje die sluiten met een rits. Verder is de rugtas gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Isoki Easy Access Tote Luiertas Brighton Ivory

  Met een Isoki Easy Access Tote Luiertas wil je gezien worden. De stijlvolle luiertas is ruim en wordt zeer compleet geleverd, namelijk met schouderband, wisselmatje en flesdrager.
  79,95
13 Resultaten