Jamak

De Jamak webshop is een speciaal voor Jamak ingerichte shop van Babypark, met allerlei leuke en handige producten. De collectie bestaat onder andere uit allerlei leuke knuffeldiertjes die als nachtlampje functioneren en een rustgevend liedje kunnen afspelen, vrolijk uitziende thermometers en trendy wandcommodes.

Lees meer...

Allerlei praktische producten

Babypark heeft niet alleen producten van Jamak in de aanbieding om je baby het leven gemakkelijker te maken, maar ook dat van jou. Bijvoorbeeld de hierboven genoemde wandcommodes zijn erg handig in gebruik. Net zo comfortabel als dat je van een commode verwacht, maar dan gemakkelijk weer op te klappen. Ideaal voor kleinere ruimtes of simpelweg wanneer je de ruimte die je hebt liever voor andere doeleinden wilt gebruiken.

Vrolijke diertjes

De nachtlampjes met liedjes zien er ontzettend schattig uit en zorgen voor een glimlach op je gezicht. Je kunt kiezen uit verschillende dieren, zodat je het lampje kunt aanpassen op jouw smaak.

Jamak kopen

Je vindt de producten van Jamak in de online shop van Babypark. Hier vind je alle producten die we hebben in één groot en mooi overzicht bij elkaar, zodat jij rustig wat kunt uitzoeken.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  byBo Metalen Wandcommode Pippi Wit

  Deze prachtig vormgegeven opklapbare wandcommode is gemaakt van gepoederd plaatstaal.
  349,50
 • Quick view

  byBo Wandcommode Naturel Gelakt Incl. Kussen Ecru

  Deze byBo Wandcommode Naturel Gelakt Incl. Kussen Ecru is prachtig vormgegeven. De opklapbare wandcommode is gemaakt van beukenhout. Doordat je deze commode kunt inklappen, is deze ook ideaal te plaatsen in kleinere ruimtes.

  539,-
 • Quick view

  byBo Wandcommode Wit Gelakt Incl. Kussen Ecru

  Deze byBo Wandcommode Wit Gelakt Incl. Kussen Ecru is prachtig vormgegeven. De opklapbare wandcommode is gemaakt van beukenhout. Doordat je deze commode kunt inklappen, is deze ook ideaal te plaatsen in kleinere ruimtes.

  589,-
3 Resultaten
Trustpilot