38 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end
38 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end

Allerlei leuke speeltjes voor je kleine van Janod

 

Houten speeltjes

Bij Babypark hebben we diverse producten van Janod in de aanbieding waar je kleine lekker mee kan spelen. Je vindt bij Janod in onze webshop allerlei leuke houten speeltjes. Sommige daarvan zijn 'gewone' speeltjes, waar andere je kindje zullen helpen om al spelend nieuwe dingen bij te leren.

 

Al spelend leren

Janod heeft diverse soorten speelgoed waar je kind ontzettend veel van kan leren. Zo kan je verschillende handige knoppuzzels van Janod kopen en tevens allerlei andere soorten puzzels als blokpuzzels. Ook leuk speelgoed als stapeltorens zullen de innerlijke ontwikkeling van je kind bevorderen, doordat je kind spelenderwijs zal leren de blokken in de juiste volgorde op elkaar te stapelen.

 

Andere producten van Janod in de online shop

Er zijn ook vele andere spulletjes van Janod in onze online shop te verkrijgen. Er zijn diverse leuke trekfiguren te vinden als diertjes en autootjes, waarmee je kindje gezellig samen kan gaan wandelen.

 

Anders dan anders

Het bijzondere van Janod is dat alle producten worden gemaakt van hout. Dit geeft een erg leuk effect en zorgt ervoor dat het speelgoed anders is dan vele andere soorten speelgoed.