Janod

Bij Babypark hebben we diverse producten van Janod in de aanbieding waar je kleine lekker mee kan spelen. Je vindt bij Janod in onze webshop allerlei leuke houten speeltjes. Sommige daarvan zijn 'gewone' speeltjes, waar andere je kindje zullen helpen om al spelend nieuwe dingen bij te leren.

Lees meer...

Al spelend leren

Janod heeft diverse soorten speelgoed waar je kind ontzettend veel van kan leren. Zo kan je verschillende handige knoppuzzels van Janod kopen en tevens allerlei andere soorten puzzels als blokpuzzels. Ook leuk speelgoed als stapeltorens zullen de innerlijke ontwikkeling van je kind bevorderen, doordat je kind spelenderwijs zal leren de blokken in de juiste volgorde op elkaar te stapelen.

Andere producten van Janod in de online shop

Er zijn ook vele andere spulletjes van Janod in onze online shop te verkrijgen. Er zijn diverse leuke trekfiguren te vinden als diertjes en autootjes, waarmee je kindje gezellig samen kan gaan wandelen.

Anders dan anders

Het bijzondere van Janod is dat alle producten worden gemaakt van hout. Dit geeft een erg leuk effect en zorgt ervoor dat het speelgoed anders is dan vele andere soorten speelgoed.

Lees minder...
60 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Vos

  Het Janod Stapeltoren Vos geeft ieder kind vanaf 18 maanden een leuke uitdaging. Het stimuleert ook de grove en fijne motoriek van je kind. De stapeltoren is gemaakt van kwalitatief hout.
  14,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Boerderij

  Met deze Janod Chunky Puzzel Boerderij leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  18,50
 • Quick view

  Janod Duwstok Konijn

  De Janod Duwstok Konijn is leuk speelgoed wat het lopen en grove motoriek van je kindje bevorderd. Wanneer het vooruit geduwd wordt rammelt het belletje en draaien de pootjes rond.
  24,99
 • Quick view

  Janod Rups Ballenbaan

  De Janod Rups Ballenbaan is een leuke uitdaging voor je kindje vanaf 1 jaar oud en stimuleert ook de ontwikkeling. Bij dit spel worden drie houten ballen geleverd zodat je kindje wel bezig blijft.
  39,99
 • Quick view

  Janod Houten Ballenbaan

  De Janod Houten Ballenbaan zorgt ervoor dat je kindje zich wel even vermaakt. In de ballenbaan bevind ook een xylofoon die eruit geschoven kan worden. Dit speelgoed zorgt voor de motorische ontwikkeling van je kindje vanaf 18 maanden.
  27,50
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Xylo Beer

  Met dit Janod Trekfiguur Xylo Beer kan je kindje uren spelen. De trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig hout en met behulp van een touwtje kan je kindje het beest vooruit trekken. Het trekfiguur is geschikt vanaf 12 maanden.
  22,50
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Poppenhuis

  In het Janod Mademoiselle Poppenhuis is genoeg ruimte voor de hele poppenfamilie. Dit sfeervolle huis heeft 2 verdiepingen en 11 losse meubeltjes. Verder kunnen de raampjes, deurtjes en complete gevel open en dicht.

  99,99

  89,-

 • Quick view

  Janod Rups en Co Looping

  Met de Janod Rups en Co Looping kan je kindje lekker spelen met de rups en zijn vriendjes. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van het motoriek. Naast de loopings zit er ook een puzzel in het spel.
  22,50
60 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3