Janod

Bij Babypark hebben we diverse producten van Janod in de aanbieding waar je kleine lekker mee kan spelen. Je vindt bij Janod in onze webshop allerlei leuke houten speeltjes. Sommige daarvan zijn 'gewone' speeltjes, waar andere je kindje zullen helpen om al spelend nieuwe dingen bij te leren.

Lees meer...

Al spelend leren

Janod heeft diverse soorten speelgoed waar je kind ontzettend veel van kan leren. Zo kan je verschillende handige knoppuzzels van Janod kopen en tevens allerlei andere soorten puzzels als blokpuzzels. Ook leuk speelgoed als stapeltorens zullen de innerlijke ontwikkeling van je kind bevorderen, doordat je kind spelenderwijs zal leren de blokken in de juiste volgorde op elkaar te stapelen.

Andere producten van Janod in de online shop

Er zijn ook vele andere spulletjes van Janod in onze online shop te verkrijgen. Er zijn diverse leuke trekfiguren te vinden als diertjes en autootjes, waarmee je kindje gezellig samen kan gaan wandelen.

Anders dan anders

Het bijzondere van Janod is dat alle producten worden gemaakt van hout. Dit geeft een erg leuk effect en zorgt ervoor dat het speelgoed anders is dan vele andere soorten speelgoed.

Lees minder...
57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Boerderij

  Met deze Janod Chunky Puzzel Boerderij leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  18,50
 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Sophie de Giraffe

  Met het Janod Trekfiguur Sophie de Giraffe kan je kindje uren spelen. De giraffe is gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje het beestje vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 18-36 maanden.
  17,50
 • Quick view

  Janod Houten Blokkentrein

  Het Janod Houten Blokkentrein daagt je peuter uit de trein op te bouwen met verschillende blokken. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  29,99
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Vos

  Het Janod Stapeltoren Vos geeft ieder kind vanaf 18 maanden een leuke uitdaging. Het stimuleert ook de grove en fijne motoriek van je kind. De stapeltoren is gemaakt van kwalitatief hout.
  14,99
 • Quick view

  Janod Rups Ballenbaan

  De Janod Rups Ballenbaan is een leuke uitdaging voor je kindje vanaf 1 jaar oud en stimuleert ook de ontwikkeling. Bij dit spel worden drie houten ballen geleverd zodat je kindje wel bezig blijft.
  39,99
 • Quick view

  Janod Rups en Co Looping

  Met de Janod Rups en Co Looping kan je kindje lekker spelen met de rups en zijn vriendjes. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van het motoriek. Naast de loopings zit er ook een puzzel in het spel.
  22,50
 • Quick view

  Janod Stapeltuimelaar Konijn

  De Janod Stapeltuimelaar Konijn daagt je kindje uit om te stapelen wat de motorische ontwikkeling bevorderd. De stapeltuimelaar is magnetisch wat ervoor zorgt dat het niet uit elkaar valt.
  17,50
 • Quick view

  Janod Blokpuzzel Sophie de Giraffe

  De Janod Blokpuzzel Sophie de Giraffe daagt je kind uit om vanuit het puzzelen verschillende dieren te herkennen. De puzzel bestaat uit vier blokken waarmee verschillende puzzels gelegd kunnen worden.
  17,50
 • Quick view

  Janod Ballenbaan Hout

  De Janod Ballenbaan Hout is een leuke uitdaging voor je kindje vanaf 1 jaar oud en stimuleert ook de ontwikkeling. Bij dit spel worden drie houten ballen geleverd zodat je kindje wel bezig blijft.
  27,50
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Noordpool

  Op de Janod Chunky Puzzel Noordpool staan allerlei dieren in vrolijke kleuren. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.
  18,50
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Sophie De Giraffe

  Het Janod Stapeltoren Sophie De Giraffe geeft ieder kind vanaf 18 maanden een leuke uitdaging. Het stimuleert ook de grove en fijne motoriek van je kind. De stapeltoren is gemaakt van kwalitatief hout.
  18,50
 • Quick view

  Janod Beagle Trekfiguur

  Met het Janod Beagle Trekfiguur kan je kindje uren spelen. De roze poedel is gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje de beestjes vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 12-36 maanden.
  14,99
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Verkeer

  Kartonnen stapeltoren van het verkeer. Bestaande uit 10 ronde stapelblokken die je van groot naar klein stapelt.
  18,50
 • Quick view

  Janod Duwstok Konijn

  De Janod Duwstok Konijn is leuk speelgoed wat het lopen en grove motoriek van je kindje bevorderd. Wanneer het vooruit geduwd wordt rammelt het belletje en draaien de pootjes rond.
  24,99
 • Quick view

  Janod Poedel Trekfiguur

  Met het Janod Poedel Trekfiguur kan je kindje uren spelen. De roze poedel is gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje de beestjes vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 12-36 maanden.
  14,99
 • Quick view

  Janod Schroevenplankje Zee

  Het Janod Schroevenplankje Zee daagt je peuter uit om de dieren vast te leggen door middel van een schroef. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  22,50
 • Quick view

  Janod Houten Duwstok

  De Janod Houten Duwstok is leuk speelgoed wat het lopen en grove motoriek van je kindje bevorderd. Wanneer het vooruit geduwd wordt rammelt het waardoor je een leuk effect krijg.
  24,99
 • Quick view

  Janod Knoppuzzel Huisdieren

  Op de Janod Knoppuzzel Huisdieren zijn de dieren verborgen achter de puzzelstukjes. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.
  10,99
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Vos

  Met dit Janod Trekfiguur Vos kan je kindje uren spelen. De vos is gemaakt van hoogwaardig hout en met behulp van een touwtje kan je kindje het beest vooruit trekken. Het trekfiguur is geschikt vanaf 12 maanden.
  16,99
 • Quick view

  Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`s

  De Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`schitterende gekleurde houten vrachtwagen van het merk Janod. Deze vrachtwagen zal je kind helemaal geweldig vinden met de drie losse auto`s.

  29,95
 • Quick view

  Janod Houten Ballenbaan

  De Janod Houten Ballenbaan zorgt ervoor dat je kindje zich wel even vermaakt. In de ballenbaan bevind ook een xylofoon die eruit geschoven kan worden. Dit speelgoed zorgt voor de motorische ontwikkeling van je kindje vanaf 18 maanden.
  27,50
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

 • Quick view

  Janod Mademoiselle Poppenhuis

  In het Janod Mademoiselle Poppenhuis is genoeg ruimte voor de hele poppenfamilie. Dit sfeervolle huis heeft 2 verdiepingen en 11 losse meubeltjes. Verder kunnen de raampjes, deurtjes en complete gevel open en dicht.

  99,99

  89,-

57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3