Jellycat

Ontdek de grappigste knuffels in ons complete Jellycat assortiment op deze pagina. De knuffels van Jellycat zijn de zachtste die je ooit bent tegengekomen. Je kindje zal er dol op zijn. Binnen de kortste keren zijn je kindje en haar Jellycat knuffel onafscheidelijk. Ook oudere kinderen genieten enorm van de zachte hondjes, beertjes en andere gekke, soms hilarische beestjes. Uiteindelijk zijn de knuffels leuk voor iedereen, van welke leeftijd ook!

Lees meer...

Humoristische beesten

Jellycat werd in 1999 opgericht in Londen. Sindsdien komt Jellycat meerdere keren per jaar met een nieuwe collectie. Sommige beestjes zien er wel heel humoristisch uit. Andere zien er klassieker uit, maar zijn daarom net minder leuk. Alle Jellycat producten voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormen.

Praktische informatie

Mocht de knuffel vies worden, dan maak je deze gemakkelijk schoon via handwas. Bestel vandaag nog de leukste Jellycat knuffels online via Babypark.nl. Wij maken je graag attent op onze snelle bezorgservice. Indien de knuffel voorradig is, geldt: op een werkdag besteld en online betaald, morgen al in huis!

Lees minder...
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  25,-

  18,99

 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  25,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Fox Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Fox Knuffel is gemaakt van 100% polyester waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  20,-
 • Quick view

  Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel 23 cm

  Deze Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel 23 cm is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  29,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Hare Knuffeldoekje

  Het schattige Jellycat Cordy Roy Baby Hare Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je baby kan lekker mee slapen, duimen of knuffelen. Je kindje zal niet meer zonder dit leuke knuffeldoekje kunnen!
  19,-
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 23 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  31,-

  27,95

 • Quick view

  Jellycat Beatrice Butterfly Knuffel

  Deze Jellycat Beatrice Butterfly Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  35,-
 • Quick view

  Jellycat Vivacious Vegetable Beetroot Knuffel

  Deze Jellycat Vivacious Vegetable Beetroot Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  14,50
 • Quick view

  Jellycat Fabulous Fruit Peach Knuffel

  Deze Jellycat Fabulous Fruit Peach Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  14,50
 • Quick view

  Jellycat Irressistible Ice Cream Knuffel

  Deze Jellycat Irressistible Ice Cream Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De Jellycat knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  15,-
 • Quick view

  Jellycat Fleury Daisy Knuffel

  Deze Jellycat Fleury Daisy Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  42,-
 • Quick view

  Jellycat Fleury Sunflower Knuffel

  Deze Jellycat Fleury Sunflower Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  43,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 14 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 14 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  19,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 23 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 23 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!

  31,-

  29,50

 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 50 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 50 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  55,-
 • Quick view

  Jellycat Sienna Seahorse Knuffel

  Deze Jellycat Sienna Seahorse Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  30,-
 • Quick view

  Jellycat Sherri Sheep Knuffel

  Deze Jellycat Sherri Sheep Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  32,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus NEO Knuffel

  Deze Jellycat Octopus NEO Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!

  55,-

  54,-

 • Quick view

  Jellycat Bashful Lion Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Lion Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  27,50
 • Quick view

  Jellycat Bashful Fern Bunny Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Fern Bunny Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  27,50
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Wooden Ring Toy

  Met deze leuke Jellycat Odell Octopus Wooden Ring Toy zal je baby zich niet vervelen als het in de box ligt. De vrolijke octopus houdt je kleintje wel even bezig. De houten ring, waaraan het knuffeltje zit, maakt dit speeltje extra leuk!
  25,-
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffeldoekje

  Het schattige Jellycat Odell Octopus Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je baby kan er lekker mee slapen, duimen of knuffelen. Je kindje zal niet meer zonder dit leuke knuffeldoekje kunnen!
  26,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Activity Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Activity Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  34,-
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 75 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 75 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  128,-

  120,-

36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot