Jellycat

Ontdek de grappigste knuffels in ons complete Jellycat assortiment op deze pagina. De knuffels van Jellycat zijn de zachtste die je ooit bent tegengekomen. Je kindje zal er dol op zijn. Binnen de kortste keren zijn je kindje en haar Jellycat knuffel onafscheidelijk. Ook oudere kinderen genieten enorm van de zachte hondjes, beertjes en andere gekke, soms hilarische beestjes. Uiteindelijk zijn de knuffels leuk voor iedereen, van welke leeftijd ook!

Lees meer...

Humoristische beesten

Jellycat werd in 1999 opgericht in Londen. Sindsdien komt Jellycat meerdere keren per jaar met een nieuwe collectie. Sommige beestjes zien er wel heel humoristisch uit. Andere zien er klassieker uit, maar zijn daarom net minder leuk. Alle Jellycat producten voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormen.

Praktische informatie

Mocht de knuffel vies worden, dan maak je deze gemakkelijk schoon via handwas. Bestel vandaag nog de leukste Jellycat knuffels online via Babypark.nl. Wij maken je graag attent op onze snelle bezorgservice. Indien de knuffel voorradig is, geldt: op een werkdag besteld en online betaald, morgen al in huis!

Lees minder...
42 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jellycat Bunny Bobtil Knuffel Blue

  Deze Jellycat Bunny Bobtil Knuffel Blue is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  20,-
 • Quick view

  Jellycat Elephant Elliott Trilfiguur

  De Jellycat Elephant Elliott Trilfiguur houdt de baby wel even bezig. Door aan hem te trekken gaat de knuffel trillen. Het knuffeltje kan aan de autostoel of kinderwagen gehangen worden.
  18,50
 • Quick view

  Jellycat Peanut Penguin Knuffel

  Deze Jellycat Peanut Penguin Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  13,-
 • Quick view

  Jellycat Wilbur Whale Knuffel Small

  Deze Jellycat Wilbur Whale Knuffel Small is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  26,-
42 Resultaten
 1. 1
 2. 2