13 Resultaten
 • Quick view Jellycat Bashful Bunny Medium Knuffel

  Jellycat Bashful Bunny Medium Knuffel

  Uit voorraad leverbaar
  21,50
 • Quick view Jellycat Knuffel Cordy Roy Pig

  Jellycat Knuffel Cordy Roy Pig

  Uit voorraad leverbaar
  15,95
 • Quick view Jellycat Knuffel Cordy Roy Fox

  Jellycat Knuffel Cordy Roy Fox

  Uit voorraad leverbaar
  15,95
 • Quick view Jellycat Knuffel Cordy Roy Elephant

  Jellycat Knuffel Cordy Roy Elephant

  Uit voorraad leverbaar
  15,95
 • Quick view Jellycat Bashful Bunny Large

  Jellycat Bashful Bunny Large Knuffel

  Uit voorraad leverbaar
  32,50
13 Resultaten

Jellycat

 

Ontdek de grappigste knuffels in ons complete Jellycat assortiment op deze pagina. De knuffels van Jellycat zijn de zachtste die je ooit bent tegengekomen. Je kindje zal er dol op zijn. Binnen de kortste keren zijn je kindje en haar Jellycat knuffel onafscheidelijk. Ook oudere kinderen genieten enorm van de zachte hondjes, beertjes en andere gekke, soms hilarische beestjes. Uiteindelijk zijn de knuffels leuk voor iedereen, van welke leeftijd ook!

 

Humoristische beesten

Jellycat werd in 1999 opgericht in Londen. Sindsdien komt Jellycat meerdere keren per jaar met een nieuwe collectie. Sommige beestjes zien er wel heel humoristisch uit. Andere zien er klassieker uit, maar zijn daarom net minder leuk. Alle Jellycat producten voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormen.

 

Praktische informatie

Mocht de knuffel vies worden, dan maak je deze gemakkelijk schoon via handwas. Bestel vandaag nog de leukste Jellycat knuffels online via Babypark.nl. Wij maken je graag attent op onze snelle bezorgservice. Indien de knuffel voorradig is, geldt: op een werkdag besteld en online betaald, morgen al in huis!