JEP! Kids

Kleintjes worden (veel te snel) groot. JEP! Kids heeft prachtige herinneringsboeken ontwikkelt waarin je allerlei verschillende herinneringen aan de zwangerschap, de baby- en kindertijd kunt bewaren. De boeken zijn vormgegeven met neutrale, warme kleuren. Er is veel ruimte om aantekeningen te maken zodat het boek écht van jou wordt. Ben je bang dat je mooie herinneringen gaat vergeten? Met een JEP! Kids invulboek bewaar je alles wat voor jou van waarde is. Leuk voor nu maar zeker ook voor later!

Lees meer...

JEP! Kids cadeau geven

De artikelen van JEP! Kids zijn perfect om cadeau te geven bij een zwangerschapsaankondiging of babyshower. De boeken zijn voorzien van korte gedichtjes en geven je veel mogelijkheden voor het bewaren van herinneringen. Naast ruimte voor notities zijn er ook mogelijkheden om (echo) foto's in te plakken. Fijn als herinnering voor jezelf maar ook voor je kindje wanneer hij of zij later zelf volwassen is.

Vandaag besteld, morgen in huis

JEP! Kids invul- en herinneringsboeken kun je bij Babypark zowel online als in onze megastores bestellen. Bestellingen vanaf €20,- worden gratis verzonden. De meeste JEP! Kids artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd. Neem een kijkje in het assortiment van JEP! Kids en zoek een invulboek uit in een thema dat bij jou past.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  JEP! Kids Kraambezoekboek

  Het leuke JEP! Kids Kraambezoekboek kan worden ingevuld door de kraamvisite. Het boek is leuk voor nu én later en beschikt over verschillende vragen, ruimte voor berichtjes en foto's van de kraamvisite.
  19,95
 • Quick view

  JEP! Kids Babyboek Blauw

  Het JEP! Kids Babyboek Blauw is een musthave wanneer je kindje pas is geboren. Ieder bijzonder moment kan je hier in vast leggen en er is genoeg ruimte voor leuke foto's em verhalen om later op terug te kijken.
  19,95
 • Quick view

  JEP! Kids Echoboekje

  Het JEP! Kids Echoboekje is een musthave wanneer je net zwanger bent! Na iedere echo kan je de echofoto van je kindje in dit boekje plakken en de vragen beantwoorden over wat je ziet en hoe je je voelt.
  15,95
 • Quick view

  JEP! Kids Groeiboek

  Het JEP! Kids Groeiboek is een leuk boek om als cadeau te geven. Het leuke boek van Jep! Kids met genoeg ruimte voor teksten en foto's is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een hardcover kaft.
  19,95
 • Quick view

  JEP! Kids Babyboek

  Het JEP! Kids Babyboek is een leuk boek om als kraamcadeau te geven. Het vrolijke boek met genoeg ruimte voor teksten en foto's is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een hardcover kaft.
  19,95
 • Quick view

  JEP! Kids Zwangerschapsboek

  Het JEP! Kids Zwangerschapsboek is een prachtig invulboek voor de mooie en bijzondere periode van je zwangerschap. Het leuke boek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een hardcover kaft.
  19,95
 • Quick view

  JEP! Kids Babyboek Vierkant

  In het JEP! Kids Babyboek Vierkant kun je het eerste jaar van je pasgeboren kindje bijhouden. Het schattige invulboekje beschikt over 68 pagina's om alle bijzondere gebeurtenissen in vast te leggen.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 17,95

 • Quick view

  JEP! Kids Samen Koken Kookboek

  Met het JEP! Kids Samen Koken Kookboek maak je samen met je kindje de leukste en lekkerste gerechten klaar! Het boek bestaat uit 108 pagina's die vol staan met recepten die je met je kindje kunt uitproberen.
  24,95
8 Resultaten
Trustpilot