Karpi

In het assortiment van Karpi vind je de leukste vloerkleden voor de babykamer of kinderkamer. Op deze pagina zie je in één oogopslag het hele assortiment van Karpi uitgestald. Een schattig vloerkleed maakt het kamertje voor je kind helemaal compleet. De meeste Karpi vloerkleden hebben een neutrale kleur en zijn daardoor eenvoudig te combineren met allerlei meubels of andere decoratie items. Bekijk snel het assortiment van Karpi en ontdek of er een vloerkleed voor jou bij zit.

Lees meer...

Karpi vloerkleden

De afmetingen van de Karpi vloerkleden staan allemaal vermeldt in de productbeschrijvingen zodat je kunt opmeten of het vloerkleed past in jouw babykamer of kinderkamer. Twijfel je of de kleur van het vloerkleed goed past? Dan kun je het Karpi vloerkleed altijd nog gratis retourneren wanneer het toch niet helemaal matcht met de inrichting. De Karpi vloerkleden zijn zowel online als in onze megastores te bestellen.

Babykamer decoratie online bestellen

Bij Babypark vind je een ruim assortiment aan babykamer decoratie. Jouw babykamer maak je helemaal compleet met een vloerkleed. Of je nu kiest voor een klein, subtiel kleedje of een wat grotere blikvanger: in het assortiment van Karpi vind je voor iedere babykamer een passend vloerkleed.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Karpi Teddybeer Vloerkleed 60 x 90 cm

  Het Karpi Teddybeer Vloerkleed 60 x 90 cm is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan onder de voetjes van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Karpi IJsbeer Vloerkleed 60 x 90 cm

  Het Karpi IJsbeer Vloerkleed 60 x 90 cm is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan onder de voetjes van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Karpi Konijn Vloerkleed 70 x 80 cm

  Het Karpi Konijn Vloerkleed 70 x 80 cm is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan onder de voetjes van je kindje.
  39,95
3 Resultaten
Trustpilot