Kek Amsterdam

Dankzij het behang en de muurstickers van Kek Amsterdam, tover je de kamer van je kindje heel eenvoudig om tot een heel speciaal plekje. Kijk snel op deze pagina voor de allerleukste designs voor de muur!

Lees meer...

Muurstickers

De collectie muurstickers van Kek Amsterdam bestaat onder andere uit dieren die er heel echt uitzien. Andere ontwerpen zijn juist heel fantasierijk en staan verder van de werkelijkheid af. De Glow In The Dark muurstickers geven licht in het donker. Dankzij deze lichtgevende diertjes en andere figuurtjes is je kindje minder snel bang in het donker.

Behang

Het Kek Amsterdam behang ziet er net iets anders uit dan je gewend bent Kek Amsterdam. heeft bijvoorbeeld zelfs behang met snoepjes en chocolade ontworpen! Niets is te gek en dat maakt de producten van Kek Amsterdam juist extra leuk. Doe meteen je bestelling online via Babypark.nl en profiteer van gratis verzending vanaf €20,-.

Lees minder...
86 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muurstickerset Butterfly Blue

  Met de KEK AMSTERDAM Muurstickerset Butterfly Blue vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Zo haal je de vlindertuin mee naar huis en ziet de kinderkamer er heel fleurig uit.

  30,-

  29,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  130,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangcirkel Small

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangcirkel Small vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit drie banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  130,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel Small

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel Small vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit drie banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  130,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangpaneel

  Met het KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangpaneel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Het behangpaneel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit drie banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  140,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangpaneel

  Met het KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangpaneel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Het behangpaneel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit drie banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  140,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM IJsjes Behang Mint

  Dit leuke KEK AMSTERDAM IJsjes Behang Mint is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  80,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Gaat Slapen Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Gaat Slapen Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Het vliesbehang bestaat uit 4 behangbanen die je eenvoudig op plakt en heeft een doorsnede van 190 cm.
  160,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Rijkswachters Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Rijkswachters Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  70,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  130,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Holland America Line Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Holland America Line Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  80,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Fotobehang Giant Giraffe

  De KEK AMSTERDAM Fotobehang Giant Giraffe is leuk fotobehang om tegen de muur op de slaapkamer van jouw kindje te plakken. De tekening van Fiep Westendorp is een leuke eyecatcher en je kan er altijd naar blijven kijken!
  220,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Birds Set Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Birds Set Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  19,95

  15,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Set Muurstickers 42 x 59 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Set Muurstickers 42 x 59 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  30,-

  29,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  39,95

  35,70

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  130,-
86 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vaderdag
Trustpilot