Kek Amsterdam

Dankzij het behang en de muurstickers van Kek Amsterdam, tover je de kamer van je kindje heel eenvoudig om tot een heel speciaal plekje. Kijk snel op deze pagina voor de allerleukste designs voor de muur!

Lees meer...

Muurstickers

De collectie muurstickers van Kek Amsterdam bestaat onder andere uit dieren die er heel echt uitzien. Andere ontwerpen zijn juist heel fantasierijk en staan verder van de werkelijkheid af. De Glow In The Dark muurstickers geven licht in het donker. Dankzij deze lichtgevende diertjes en andere figuurtjes is je kindje minder snel bang in het donker.

Behang

Het Kek Amsterdam behang ziet er net iets anders uit dan je gewend bent Kek Amsterdam. heeft bijvoorbeeld zelfs behang met snoepjes en chocolade ontworpen! Niets is te gek en dat maakt de producten van Kek Amsterdam juist extra leuk. Doe meteen je bestelling online via Babypark.nl en profiteer van gratis verzending vanaf €20,-.

Lees minder...
139 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lovebirds

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lovebirds vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Red Tow Truck Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Red Tow Truck Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Forest Friends Hummingbird

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker Forest Friends Hummingbird vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  9,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Verschillende Figuren Muursticker XL

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Dierenvriendjes Muursticker XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  35,20
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Schildpad Muursticker M

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Schildpad Muursticker Mvrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Riding My Bike Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Riding My Bike Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  59,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker 85 x 119 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker 85 x 119 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Hang On Fiep Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  89,95

  59,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Sparrow

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Sparrow vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  4,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Forest Friends Set 4

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Poster Little Lord

  De KEK AMSTERDAM Poster Little Lord is leuke poster om aan de muur op de slaapkamer van jouw kindje te hangen. De tekening van Fiep Westendorp is een leuke eyecatcher en je kan er altijd naar blijven kijken!
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 85 x 119 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 85 x 119 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer helemaal op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Schildpad Muursticker S

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Schildpad Muursticker Mvrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Tree Pink XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Tree Pink XL dat ook als kapstok kan functioneren, vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  129,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Glow In The Dark Tree Muursticker Green

  KEK AMSTERDAM Glow In The Dark Tree Muursticker Green dat ook als kapstok kan functioneren. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  129,95

  96,23

139 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6