Kid's Concept

Ben je op zoek naar duurzaam, houten speelgoed? Bekijk het verrassende assortiment van Kid's Concept op Babypark.nl! In combinatie met een gezonde dosis creativiteit levert dit speelgoed eindeloos veel speelplezier op  Het houten speelgoed van Kid's Concept is kleurrijk genoeg om het aantrekkelijk te maken voor kinderen en tegelijkertijd helemaal interieur-proof dankzij de warme, moderne kleuren die gebruikt zijn. Neem een kijkje en laat je verrassen!

Lees meer...

Houten speelgoed van Kid's Concept

Het assortiment van Kid's Concept is bijzonder veelzijdig. Dankzij de stevige materialen kan dit houten speelgoed tegen een stootje zodat je er extra lang plezier van hebt. Bij iedere productbeschrijving vind je meer specifieke informatie over de Kid's Concept producten zoals de aanbevolen leeftijd voor dit artikel en de afmetingen. Heb je toch nog een vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Kid's Concept online bestellen

Via deze pagina kun je Kid's Concept artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Kid's Concept producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Kid's Concept producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Stapeltoren 8-Delig

  De Kid's Concept Houten Stapeltoren 8-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Tip: Geef het houten telraam van Kid’s Concept weg als kraamcadeau.

  22,95

  17,52

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokkendoos Met Vormpjes

  De Kid's Concept Houten Blokkendoos Met Vormpjes draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De houten blokkendoos met vormpjes bevat 4 figuren in verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.
  24,50
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen

  De Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 9 stukken in verschillende vormen en kleuren die allemaal in een eigen vakje geplaatst moeten worden.

  19,95

  16,96

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes

  Met de Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes kan je kindje heerlijk spelen. Het treintje bestaat uit 3 stukken: een locomotief en twee wagonnetjes. Daarnaast worden ook 5 schattige passagiers meegeleverd.
  42,95
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Stapelbare Ringen

  De Kid's Concept NEO Houten Stapelbare Ringen is leuk en leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten. Draagt bij aan de hand- en oogcoördinatie en ontwikkeld het besef van groot naar klein. Geschikt vanaf 1 jaar.

  20,95

  18,86

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel

  Met de Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel kan je kindje fijn spelen. De trein bevat een locomotief en twee wagons met blokken die in verschillende combinaties op de wagons kunnen worden gestapeld.

  39,95

  33,26

 • Quick view

  Kid's Concept Houten ABC Puzzel

  Met de Kid's Concept Houten ABC Puzzel wordt er op spelenderwijs kennis gemaakt met de letters uit het alfabet. De puzzel helpt om het logische denken van het kind te ontwikkelen en vormen te herkennen.

  39,95

  33,26

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Blokken Naturel

  Met de Kid's Concept NEO Blokken Naturel leert je kindje op spelenderwijs het alfabet. Daarnaast zijn de leerzame houten blokken ook leuk te gebruiken als decoratie. Bijvoorbeeld op een plankje aan de muur.
  44,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Babygym Speeltjes

  De Kid's Concept Houten Babygym Speeltjes voor aan het babygym frame creëer je een uniek speelhoekje voor jouw kindje. Gebruik de meegeleverde koordjes om ze te bevestigen aan het frame. Geschikt vanaf 6 maanden.

  19,95

  18,95

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Vrachtwagen Met Stapelringen

  De Kid's Concept Aiden Houten Vrachtwagen Met Stapelringen draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Op de vrachtwagen kun je vier kleuren vracht in verschillende vormen op verschillende hoogtes stapelen.
  38,95
 • Quick view

  Kid's Concept Kartonnen cijferblokken 10-Delig

  De Kid's Concept Kartonnen cijferblokken 10-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Stapel de blokjes op elkaar, sorteer ze in volgorde of oefen het tellen. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  19,95

  17,12

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Hamerspel

  De Kid's Concept Aiden Houten Hamerspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Sla met het houten hamertje alle gekleurde staafjes naar beneden, draai hem om en begin weer opnieuw! Geschikt vanaf 1 jaar.
  23,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Xylofoon 2-delig

  De Kid's Concept Aiden Houten Xylofoon 2-delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Deze xylofoon is met zijn zachte tinten het ideale instrument voor jonge kinderen. Geschikt vanaf 18 maanden.

  28,95

  24,10

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Trommel

  Met de Kid's Concept Houten Trommel heeft je kindje urenlang speelplezier. De stijlvolle trommel wordt geleverd inclusief 2 massief houten drumsticks. De trommel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

  19,50

  16,59

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Racebaan

  Met de Kid's Concept Aiden Houten Racebaan heeft je kindje urenlang speelplezier. De houten van Kid's Concept wordt geleverd met 3 autootjes in drie verschillende kleuren. Tip: ook leuk om als cadeau te geven.
  39,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Brandweerwagen

  De Kid's Concept Aiden Houten Brandweerwagen mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. De brandweerwagen wordt geleverd inclusief drie brandweerlieden en drie pionnen. Geschikt vanaf 3 jaar.

  47,95

  38,84

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Dubbeldekker

  De stijlvolle Kid's Concept Aiden Houten Dubbeldekker mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Je ontvangt bij de dubbeldekker maar liefst 7 passagiers en 1 chauffeur. Geschikt vanaf 18 maanden.

  47,95

  37,69

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen

  De stijlvolle Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. De drie witte kronkel banen en 12 houten kralen zorgen voor veel speelplezier. Geschikt vanaf 1 jaar.

  14,50

  12,87

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Wandelwagen

  De stijlvolle wandelwagen van Kid's Concept mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Laat jouw kindje rondrijden met alle lievelingsknuffels en poppen in deze wandelwagen. Geschikt vanaf 3 jaar.

  47,95

  41,-

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokken 10-Delig

  De Kid's Concept Houten Blokken 10-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Tip: Geef het houten telraam van Kid’s Concept weg als kraamcadeau.

  33,95

  27,66

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Loopwagen Donker Abrikoos

  De Kid's Concept Houten Loopwagen Donker Abrikoos draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met de houten loopwagen zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  63,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Trekwagen Met Blokken Naturel

  De Kid's Concept Houten Trekwagen Met Blokken Naturel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Door middel van het trekkoord kan je kindje de trekwagen overal mee naartoe nemen. Geschikt vanaf 1 jaar.
  73,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Speelblokken

  De Kid's Concept Aiden Houten Speelblokken draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Daarnaast zijn de gekleurde houten blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  52,95

  42,04

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Babygym

  De Kid's Concept NEO Houten Babygym draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het frame is voorzien van drie gaten waaraan je gemakkelijk de speeltjes kunt ophangen. De speeltjes zijn los verkrijgbaar.

  44,95

  42,90

37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot