Kid's Concept

Ben je op zoek naar duurzaam, houten speelgoed? Bekijk het verrassende assortiment van Kid's Concept op Babypark.nl! In combinatie met een gezonde dosis creativiteit levert dit speelgoed eindeloos veel speelplezier op  Het houten speelgoed van Kid's Concept is kleurrijk genoeg om het aantrekkelijk te maken voor kinderen en tegelijkertijd helemaal interieur-proof dankzij de warme, moderne kleuren die gebruikt zijn. Neem een kijkje en laat je verrassen!

Lees meer...

Houten speelgoed van Kid's Concept

Het assortiment van Kid's Concept is bijzonder veelzijdig. Dankzij de stevige materialen kan dit houten speelgoed tegen een stootje zodat je er extra lang plezier van hebt. Bij iedere productbeschrijving vind je meer specifieke informatie over de Kid's Concept producten zoals de aanbevolen leeftijd voor dit artikel en de afmetingen. Heb je toch nog een vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Kid's Concept online bestellen

Via deze pagina kun je Kid's Concept artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Kid's Concept producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Kid's Concept producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokkendoos Met Vormpjes

  De Kid's Concept Houten Blokkendoos Met Vormpjes draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De houten blokkendoos met vormpjes bevat 4 figuren in verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes

  Met de Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes kan je kindje heerlijk spelen. Het treintje bestaat uit 3 stukken: een locomotief en twee wagonnetjes. Daarnaast worden ook 5 schattige passagiers meegeleverd.
  42,95
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Stapelbare Ringen

  De Kid's Concept NEO Houten Stapelbare Ringen is leuk en leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten. Draagt bij aan de hand- en oogcoördinatie en ontwikkeld het besef van groot naar klein. Geschikt vanaf 1 jaar.
  25,95
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel

  Met de Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel kan je kindje fijn spelen. De trein bevat een locomotief en twee wagons met blokken die in verschillende combinaties op de wagons kunnen worden gestapeld.

  39,95

  35,95

 • Quick view

  Kid's Concept Houten ABC Puzzel

  Met de Kid's Concept Houten ABC Puzzel wordt er op spelenderwijs kennis gemaakt met de letters uit het alfabet. De puzzel helpt om het logische denken van het kind te ontwikkelen en vormen te herkennen.

  39,95

  31,41

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen

  De Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 9 stukken in verschillende vormen en kleuren die allemaal in een eigen vakje geplaatst moeten worden.
  19,95
 • Quick view

  Kid's Concept Uil Edvin Rammelaar Roest

  De Kid's Concept Uil Edvin Rammelaar Roest is ideaal als rammelaar en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Ook is de rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Kid's Concept Nature Mammoet

  De stijlvolle Kid's Concept Nature Mammoet is een echt onmisbaar speeltje voor jouw kindje. Je kindje kan zich urenlang vermaken met de dino door overal overheen te rijden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Kid's Concept Babygym Gebroken Wit

  De Kid's Concept Babygym Gebroken Wit draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De babygym bestaat uit een speelkleed met bogen die verwijderbaar zijn. De gym is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  89,95

  73,70

 • Quick view

  Kid's Concept Speeltunnel Gebroken Wit 150 cm

  De Kid's Concept Speeltunnel Gebroken Wit 150 cm is de perfecte speelplek voor je kindje. In de tunnel kan je kindje zich ook verstoppen of er doorheen kruipen. Leuk om cadeau te geven! Geschikt vanaf 36 maanden.
  47,95
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Muziekmobiel Uil Roest

  Met de stijlvolle Kid's Concept Edvin Muziekmobiel Uil Roest zal je kindje heerlijk rustig in slaap vallen. Het mobiel kun je bijvoorbeeld aan het bedje of de box hangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,95
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Otto Pluche Speeltje

  De Kid's Concept NEO Otto Pluche Speeltje is het perfecte knuffelvriendje voor je kindje. Daarnaast kan de knuffel ook gebruikt worden als decoratie op de kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Loopwagen Met Activiteiten

  De stijlvolle Kid's Concept Edvin Loopwagen Met Activiteiten mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Leer jouw kindje lopen achter de loopwagen of laat het urenlang spelen met het leerzame spelbord.
  99,95
 • Quick view

  Kid's Concept Carl Larsson Trekpaardje

  Het Kid's Concept Carl Larsson Trekpaardje is een onmisbaar speeltje voor jouw kindje. Je kindje kan met het touwtje het trekspeeltje overal mee naartoe nemen en lekker samen rondkruipen of lopen.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Carl Larsson Houten Telraam

  Met het Kid's Concept Carl Larsson Houten Telraam heeft je kindje urenlang speelplezier. Het houten telraam van Kid's Concept helpt het logische denken van je kindje te ontwikkelen en sommen te herkennen.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Telbord

  Met het Kid's Concept Houten Telbord wordt er op spelenderwijs kennis gemaakt met de getallen en sommen. De puzzel helpt om het logische denken van het kind te ontwikkelen.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Politieauto

  De stijlvolle Kid's Concept Aiden Politieauto mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Door met de politieauto te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel

  De Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het houten hamerspel zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Houten Stapelbare Ringen

  De Kid's Concept Edvin Houten Stapelbare Ringen is leuk en leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten. Draagt bij aan de hand- en oogcoördinatie en ontwikkeld het besef van groot naar klein. Geschikt vanaf 1 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Poppenbed

  Het Kid's Concept Houten Poppenbed mag niet ontbreken in de speelgoedcollectie van je kindje. Het poppenbed wordt geleverd inclusief beddengoed.
  79,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Xylofoon 2-delig

  De Kid's Concept Aiden Houten Xylofoon 2-delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Deze xylofoon is met zijn zachte tinten het ideale instrument voor jonge kinderen. Geschikt vanaf 18 maanden.

  28,95

  23,07

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen

  De stijlvolle Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. De drie witte kronkel banen en 12 houten kralen zorgen voor veel speelplezier. Geschikt vanaf 1 jaar.

  15,95

  14,49

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Wandelwagen

  De stijlvolle wandelwagen van Kid's Concept mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Laat jouw kindje rondrijden met alle lievelingsknuffels en poppen in deze wandelwagen. Geschikt vanaf 3 jaar.

  49,95

  47,95

 • Quick view

  Kid's Concept LaCilla Speeltje

  De stijlvolle Kid's Concept LaCilla Speeltje is het perfecte knuffelvriendje voor je kindje. Daarnaast kan de knuffel ook gebruikt worden als decoratie op de kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot