Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kid's Concept

Ben je op zoek naar duurzaam, houten speelgoed? Bekijk het verrassende assortiment van Kid's Concept op Babypark.nl! In combinatie met een gezonde dosis creativiteit levert dit speelgoed eindeloos veel speelplezier op  Het houten speelgoed van Kid's Concept is kleurrijk genoeg om het aantrekkelijk te maken voor kinderen en tegelijkertijd helemaal interieur-proof dankzij de warme, moderne kleuren die gebruikt zijn. Neem een kijkje en laat je verrassen!

Lees meer...

Houten speelgoed van Kid's Concept

Het assortiment van Kid's Concept is bijzonder veelzijdig. Dankzij de stevige materialen kan dit houten speelgoed tegen een stootje zodat je er extra lang plezier van hebt. Bij iedere productbeschrijving vind je meer specifieke informatie over de Kid's Concept producten zoals de aanbevolen leeftijd voor dit artikel en de afmetingen. Heb je toch nog een vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Kid's Concept online bestellen

Via deze pagina kun je Kid's Concept artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Kid's Concept producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Kid's Concept producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader