Zelf leren drinken met Kiddyboo

Babypark heeft de diverse drinkbekers van het merk Kiddyboo in haar webshop. Deze bekers zijn speciaal bestemd voor kinderen die nog niet uit een 'normale' beker kunnen drinken. Zo hebben we zowel antilekbekers als de speciale 360° antiknoeibeker van Kiddyboo in de aanbieding.

Lees meer...

Antilekbeker

Voor de kleintjes die nog maar net zonder speen leren drinken, kan je de antilekbekers van Kiddyboo kopen. Deze bekers hebben een handig tuitje waar geen drinken uit kan lekken. Zo kan je kind al spelende met de beker in de hand rondlopen zonder dat je hele vloer onder het drinken ligt.

360° antiknoeibeker

Wat we tevens van Kiddyboo in de online shop hebben, zijn de speciale 360° antiknoeibekers. Wanneer je kindje zonder antilekbeker kan (of wil) maar nog niet helemaal toe is aan een gewone drinkbeker, is de 360° antiknoeibeker de perfecte optie. Met deze beker leert je kind op een normale manier drinken zonder dat je kans hebt op knoeien.

Diverse kleurtjes

Beide soorten bekers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo heb je ook nog eens de mogelijkheid deze praktische bekers in de lievelingskleur van je kind te halen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kiddyboo Soft Tip Lepeltjes 4 Stuks

    De Kiddyboo Soft Tip Lepeltjes 4 stuks zijn ideale lepeltjes om je kindje te voeden bij de eerste hapjes. De lepeltjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat stevig in de hand ligt. Wordt geleverd per 4 stuks.
    7,92
1 Resultaten