Kidkii

Op deze pagina vind je ons Kidkii assortiment. Bij Kidkii kun je terecht voor babyartikelen die de motorische vaardigheden en de fysieke ontwikkeling van je kindje stimuleren. Het bedrijf bestaat sinds 2017 en maakt met liefde en zorg mooie niet-giftige producten voor kinderen. Er wordt alleen gewerkt met eerlijke materialen waardoor je met een gerust hart kiest voor Kidkii. 

Lees meer...

Kidkii met een Scandinavisch design

De Kidkii artikelen zijn ontworpen met een traditioneel Scandinavisch design. Dat zie je terug in de eenvoudige, minimalistische stijl. De uitstekende kwaliteit en de beste materialen zorgen voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. Van de Kidkii ballenbakken en alle andere artikelen heb je jarenlang plezier. Dankzij het stijlvolle ontwerp kun je een Kidkii speeltoestel prima in je woonkamer een plekje geven. Kind blij, jij blij! 

Kidkii (online) bestellen

Bij ieder Kidkii artikel vind je een uitgebreide productbeschrijving. Zo lees je bij de ballenbakken bijvoorbeeld precies hoeveel ballen er meegeleverd worden en wat de exacte afmetingen zijn van het product. Zo kun je kijken of er een plaatsje te creeëren is voor bijvoorbeeld een tof Kidkii ballenbak. Kidkii bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert van gratis verzending van bestellingen vanaf 20 euro. Wij controleren vanwege onze laagste prijsgarantie dagelijks onze prijzen waardoor je nooit teveel betaald. Elders het artikel toch goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan betalen wij jou het verschil terug.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kidkii Hart Ballenbak 100 cm Cotton Pink

  De Kidkii Hart Ballenbak 100 cm Cotton Pink is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 200 ballen en heeft een stevige en tegelijkertijd zachte rand van foam.
  159,-
 • Quick view

  Kidkii Ronde Ballenbak 100 cm Velvet New Baby Blue

  De Kidkii Ronde Ballenbak 100 cm Velvet New Baby Blue is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 250 ballen en heeft een stevige en zachte rand van foam.
  170,-
 • Quick view

  Kidkii Ronde Ballenbak Cotton Light Grey 90 x 30 cm

  De Kidkii Ronde Ballenbak Cotton Light Grey 90 x 30 cm is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 200 ballen en heeft een stevige en zachte rand van foam.
  129,-
 • Quick view

  Kidkii Ronde Ballenbak Velvet Baby Pink 90 x 40 cm

  De Kidkii Ronde Ballenbak Velvet Baby Pink 90 x 40 cm is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 200 ballen en heeft een stevige en zachte rand van foam.
  165,-
 • Quick view

  Kidkii Cloud Speelmat Velvet Baby Blue

  De Kidkii Cloud Speelmat Velvet Baby Blue kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  125,-
 • Quick view

  Kidkii Hart Speelmat Velvet Grey

  De Kidkii Hart Speelmat Velvet Grey kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  159,50
 • Quick view

  Kidkii Extra Ballen

  De stijlvolle Kidkii Extra Ballen zijn extra ballen voor een Kidkii ballenbak. De ballen worden geleverd per 100 stuks en kun je natuurlijk ook gebruiken om zelf een ballenbak voor je kindje te maken!
  24,90
 • Quick view

  Kidkii Extra Ballen Gold 50 Stuks

  De stijlvolle Kidkii Extra Ballen Gold 50 Stuks zijn extra ballen voor een Kidkii ballenbak. De ballen worden geleverd per 50 stuks en kun je natuurlijk ook gebruiken om zelf een ballenbak voor je kindje te maken!
  14,90
8 Resultaten
Trustpilot