Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kidooz

Kidooz staat voor hippe kids musthaves. Ook staat Kidooz voor biologisch en duurzaam. Leuke en unieke printjes, kleur maar ook nog steeds de monochrome trend. En Kidooz is altijd op zoek naar de nieuwste trends in kidstown. Kidooz heeft de leukste collectie invulboeken voor mama's (to be). Van oppasboek, echoboekje, mijn eerste jaar boek tot aan mijn opgroeiboek. Verschillende keuzes uit invulboekjes om alle bijzondere momenten van je kindje vast te leggen.

Lees meer...

Invulboeken voor de mooiste herinneringen

In de invulboeken van Kidooz kun je alle mooie momenten en herinneringen van de zwangerschap en daarna vastleggen, zoals in een van de mijn eerste jaar boekjes. In het mijn eerste jaar boek kun je alles van je kindje in het eerste jaar vastleggen door leuke foto's van je kindje in het mijn eerste jaar boek te plakken. Bijvoorbeeld een foto van de kinderwagen en het eerste fietstochtje. Wanneer je kindje de eerste stapjes zet, hoeveel je kindje is gegroeid of mooie quotes en brieven: alles is mogelijk. De allerleukste foto momenten en woorden die jouw kindje later terug kan zien en lezen.

Perfect als kraamcadeau

De invulboeken van Kidooz zijn ook erg leuk als kraamcadeau. Bijvoorbeeld het kraambezoekboek dan kan iedereen die op kraambezoek is een mooie boodschap achterlaten voor het kleintje. Tip: laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (10x10 cm). Dit formaat foto's past perfect in de invulboeken en maakt je invulboek helemaal af.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Linnen
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Kidooz Mijn Negen Maanden Boek
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Kidooz Mijn Negen Maanden Boek Linnen
  29,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader