Kidooz

Kidooz staat voor hippe kids musthaves. Ook staat Kidooz voor biologisch en duurzaam. Leuke en unieke printjes, kleur maar ook nog steeds de monochrome trend. En Kidooz is altijd op zoek naar de nieuwste trends in kidstown. Kidooz heeft de leukste collectie invulboeken voor mama's (to be). Van oppasboek, echoboekje, mijn eerste jaar boek tot aan mijn opgroeiboek. Verschillende keuzes uit invulboekjes om alle bijzondere momenten van je kindje vast te leggen.

Lees meer...

Invulboeken voor de mooiste herinneringen

In de invulboeken van Kidooz kun je alle mooie momenten en herinneringen van de zwangerschap en daarna vastleggen, zoals in een van de mijn eerste jaar boekjes. In het mijn eerste jaar boek kun je alles van je kindje in het eerste jaar vastleggen door leuke foto's van je kindje in het mijn eerste jaar boek te plakken. Bijvoorbeeld een foto van de kinderwagen en het eerste fietstochtje. Wanneer je kindje de eerste stapjes zet, hoeveel je kindje is gegroeid of mooie quotes en brieven: alles is mogelijk. De allerleukste foto momenten en woorden die jouw kindje later terug kan zien en lezen.

Perfect als kraamcadeau

De invulboeken van Kidooz zijn ook erg leuk als kraamcadeau. Bijvoorbeeld het kraambezoekboek dan kan iedereen die op kraambezoek is een mooie boodschap achterlaten voor het kleintje. Tip: laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (10x10 cm). Dit formaat foto's past perfect in de invulboeken en maakt je invulboek helemaal af.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek

  Het Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek is een musthave wanneer je kindje pas is geboren. Ieder bijzonder moment kan je hier in vast leggen en er is genoeg ruimte voor leuke foto's om later op terug te kijken.
  29,95
 • Quick view

  Kidooz Mijn Negen Maanden Boek

  Het Kidooz Mijn Negen Maanden Boek is een echte musthave wanneer je pas zwanger bent. In het boek kan je verschillende vragen beantwoorden en staan handige tips en checklists.
  29,95
 • Quick view

  Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Linnen

  Het Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Linnen is een musthave wanneer je kindje pas is geboren. Ieder bijzonder moment kan je hier in vast leggen en er is genoeg ruimte voor foto's om later op terug te kijken.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Kidooz Mijn Negen Maanden Boek Linnen

  Het stijlvolle Kidooz Mijn Negen Maanden Boek Linnen is een echte musthave wanneer je pas zwanger bent. In het boek kun je alles over je zwangerschap bijhouden en staan hele handige tips en checklists.

  34,95

  29,95

4 Resultaten
Trustpilot