Kidsleep

Je kleuter zelf laten opstaan met behulp van de kleuterwekker kun je kleuters al leren. De haan gaat kraaien. Het konijn wordt wakker. Je kunt het zo gek niet bedenken maar het is mogelijk via de kleuterwekker. Deze klok is ook als nachtlampje te gebruiken. Bekijk meer van deze trendy kinderartikelen op Babypark. Hier in onze webwinkel hebben we een keur aan topmerken met hebbedingetjes en kwaliteitsartikelen. Bekijk de actuele Kidsleep aanbieding.

Lees meer...

Ee Kidklok in de Kidsleep online shop

Kidklokken en wekkers voor kleuters zijn hot items van ons topmerk Kidsleep. Vreselijk leuke wekkers met plaatjes, muziekjes en lampjes stelen de show in onze Kidsleep online shop. Op Babypark zijn nog veel meer kinderartikelen zoals meubels, speelgoed, textiel en kleding te koop bij onze kwaliteitsmerken hier in de webwinkel. Het is ideaal dat je de hele dag door online kan bestellen. Dus je kunt ook vannacht die wekker van Kidsleep kopen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kidsleep Klok

  De Kidsleep Klok is makkelijk in gebruik en leert je kindje wanneer het tijd is om op te staan. Ook kan je de handige wekker instellen met vrolijke geluidjes. De klok wordt geleverd inclusief adapter.
  49,95
 • Quick view

  Kidsleep Classic Wekker White

  Met de Kidsleep Classic Wekker White leert je kindje spelenderwijs of het al tijd is om op te staan. De wekker kan ook worden gebruikt als handig nachtlampje en wordt geleverd inclusief adapter. Geschikt vanaf 3 jaar.
  49,95
 • Quick view

  Kidsleep Wekker Moon

  Met de Kidsleep wekker leert je kindje spelenderwijs of het al tijd is om op te staan. De wekker functioneert ook als nachtlampje en wordt geleverd met adapter. Geschikt vanaf 3 jaar.
  49,95
 • Quick view

  Kidsleep Classic Wekker Roze

  Met de Kidsleep Classic Wekker Roze leert je kindje spelenderwijs of het al tijd is om op te staan. De wekker functioneert ook als nachtlampje en wordt geleverd met adapter. Geschikt vanaf 3 jaar.

  49,95

  37,95

4 Resultaten