Kidsmill

5 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Pure White

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Pure White. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  49,99

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Kast 2-deurs Pure White

  Met de Kidsmill Bateau Kast 2-deurs Pure White maakt elke slaapkamer of andere ruimte in huis sfeervol. De stijlvolle en stevige kast biedt veel opbergruimte voor al de kleertjes en andere spullen van je kindje.

  829,99

  759,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Commode Incl. Opzet Pure White

  De Kidsmill Bateau Commode Wit is onmisbaar als je de babykamer in de Bateau-stijl in wilt richten. De commode biedt plek aan alle spulletjes voor je kindje en heeft ook ruimte voor leuke decoratieartikelen.

  904,-

  715,50

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Commode Pure White

  De Kidsmill Bateau Commode Pure White is onmisbaar als je de babykamer in de Bateau-stijl in wilt richten. De commode biedt plek aan alle spulletjes voor je kindje en heeft ook ruimte voor leuke decoratieartikelen.

  639,99

  579,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Wit

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Wit. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  79,99

  69,-

5 Resultaten
Trustpilot