6 Resultaten
 • Quick view Kleine Dreumes Tagalong

  Kleine Dreumes Tagalong

  Uit voorraad leverbaar
  9,95
 • Quick view Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje

  Uit voorraad leverbaar
  119,95
 • Quick view Kleine Dreumes Loopie

  Kleine Dreumes Loopie

  Uit voorraad leverbaar
  9,95
6 Resultaten

Kleine Dreumes

 

Nooit meer dragen met Kleine Dreumes

Veel ouders kennen het wel, je jongste ligt in de kinderwagen en je oudste wandelt mee. Totdat het welbekende zinnetje klinkt: 'Ik ben moe…' Twee kinderen meenemen is soms best lastig. Maar vanaf nu is dit nooit meer een probleem!

Kleine Dreumes ontwikkelt diverse hulpmiddelen om je kindje te dragen of te vervoeren in een zitje. Zo is er de Kid Sit die je eenvoudig koppelt aan de kinderwagen. Je dreumes kan erop zitten en jij neemt je twee kinderen zonder problemen mee. Een andere Kleine Dreumes aanbieding is de heupdrager, daarmee draag je je kleintje op een comfortabele wijze.

 

Kleine Dreumes in onze webshop

Toen de oprichtster van Kleine Dreumes, Hanneke Scheepers, haar tweede kindje kreeg ontdekte het vervoersprobleem. Als moeder weet ze precies wat andere ouders belangrijk vinden in haar meerijdoplossingen. Ze zijn functioneel, van goede kwaliteit en het monteren ervan is gemakkelijk.

Om een product van Kleine Dreumes te kopen kijk je op Babypark.nl. Je vindt de innovatieve meerijdtechnieken van Kleine Dreumes in de online shop.