Kleine Dreumes

Veel ouders kennen het wel, je jongste ligt in de kinderwagen en je oudste wandelt mee. Totdat het welbekende zinnetje klinkt: 'Ik ben moe…' Twee kinderen meenemen is soms best lastig. Maar vanaf nu is dit nooit meer een probleem!

Lees meer...

Accessoires voor de kinderwagen

Kleine Dreumes ontwikkelt diverse hulpmiddelen om je kindje te dragen of te vervoeren in een zitje. Zo is er de Kid Sit die je eenvoudig koppelt aan de kinderwagen. Je dreumes kan erop zitten en jij neemt je twee kinderen zonder problemen mee. Een andere Kleine Dreumes aanbieding is de heupdrager, daarmee draag je je kleintje op een comfortabele wijze.

Kleine Dreumes in onze webshop

Toen de oprichtster van Kleine Dreumes, Hanneke Scheepers, haar tweede kindje kreeg ontdekte ze het vervoersprobleem. Als moeder weet ze precies wat andere ouders belangrijk vinden in haar meerijdoplossingen. Ze zijn functioneel, van goede kwaliteit en het monteren ervan is gemakkelijk. Om een product van Kleine Dreumes te kopen kijk je op Babypark.nl. Je vindt de innovatieve meerijdtechnieken van Kleine Dreumes in de online shop.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  119,-

 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Black kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Sweet Pink

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Sweet Pink kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Soft Blue

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Soft Blue kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Twoo Black

  Twoo is een stoeltje die speciaal is ontworpen voor het meerijdplankje van de Bugaboo.
  62,50
 • Quick view

  Kleine Dreumes Loopie

  Met de Kleine Dreumes Loopie heeft je kindje een veilig en stevig houvast aan elke kinderwagen of buggy. De loopie is handig in combinatie met de Kid-Sit en heeft genoeg afstand tot de wielen.
  9,95
7 Resultaten