Korbell

Korbell heeft een speciaal afvalsyteem voor luiers ontworpen, die ervoor zorgt dat je je luiers op een hygiënische manier en geurvrij kunt weggooien. Met dit speciale systeem hoef je de luiers van je baby niet meer samen met het andere afval weg te gooien, maar kan je dit apart doen. Zo heb je geen last van de nare geurtjes van luiers wanneer je je normale afvalbak opent.

Lees meer...

Gemakkelijk in gebruik

Het afvalsysteem dat we van Korbell in onze webshop hebben opgenomen, is erg praktisch in gebruik. Je kunt zowel een kleinere als grotere bak van Korbell kopen, die beide een handig voetpedaal hebben waarmee je de klep omhoog kunt krijgen. Zo kun je gemakkelijk de luier weggooien en heb je je andere hand vrij voor je baby.

Nooit meer nare geurtjes

Wij hebben tevens de bijbehorende biologisch afbreekbare afvalzakjes van Korbell in de aanbieding. Deze zakjes wikkel je om de luier alvorens je deze weggooit, zodat je nooit meer last hebt van nare geurtjes. Om je te helpen van deze voordelen te genieten, kan je het gehele systeem met toebehoren van Korbell in onze online shop vinden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Korbell Luieremmer

  De Korbell Luieremmer is geurvrij dankzij de rubberen afdichting. Het heeft een strak design en kan later eventueel als pedaalemmer gebruikt worden. Door het kinderslot is de luieremmer zeer kindvriendelijk.

  Normale prijs: 34,99

  Special Price 34,-

 • Quick view

  Korbell Navulling 3 Stuks

  Deze Korbell Navulling 3 Stuks is voor de luieremmer van Korbell ontwikkeld. De zakken zijn licht geparfumeerd, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dankzij de continue-rol kun je zelf de grootte van de zak bepalen.
  23,99
2 Resultaten
Trustpilot