Kurtis

De schattige buggy gordijntjes van Kurtis zijn speciaal ontworpen om je kindje te beschermen tegen fel licht en andere elementen die een goede slaap kunnen belemmeren.

Lees meer...

De juiste bescherming

De gordijntjes van Kurtis creëren een veilige slaapomgeving voor je baby, waar je ook naar toe gaat. De producten van Kurtis zijn volledig gemaakt van organisch katoen dat je kindje beschermd tegen maar liefst 99% van alle UV straling. De losse manier waarop de gordijntjes aan de buggy bevestigd zijn bevordert een goede luchtstroom.

Gemakkelijk te gebruiken

Vanwege de handige ringetjes passen de Kurtis buggy gordijntjes op alle kinderwagens. Het gordijn kan zo geplaatst worden dat het voor een ideale bescherming zorgt tegen zon én wind. Gemakkelijk te gebruiken en multifunctioneel. Bestel jouw favoriete Kurtis artikel online via Babypark.nl en profiteer van onze Laagste Prijs Garantie.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kurtis Panda Pram Curtain Black / White

    De Kurtis Panda Pram Curtain Black / White is ideaal voor onderweg en past op iedere kinderwagen, buggy en autostoel. De Pram Curtain zorgt er voor dat je kindje beschermd is tegen zon, wind, licht en regen

    38,95

    27,27

1 Resultaten