12 Resultaten
 • Quick view Label-Label Siliconen Deksel Met Tuit

  Label-Label Siliconen Deksel Met Tuit

  Uit voorraad leverbaar
  9,99
 • Quick view Label-Label Siliconen Deksel Voor Rietje

  Label-Label Siliconen Deksel Voor Rietje

  Uit voorraad leverbaar
  9,99
12 Resultaten

Lekker knuffelen met Label-Label

 

Allerlei zachts

Label-Label heeft allerlei zachte spulletjes voor je baby. De producten die je van Label-Label in onze webshop kunt vinden, bestaan onder andere uit heerlijk zachte knuffeldoekjes, speenkettingen en trekmuziekjes. Doordat de stofjes zo heerlijk aanvoelen, zullen ze ontzettend comfortabel zijn voor je baby.

 

Ontstaan Label-Label

Zoals je vast al eens bij je eigen kindje of andermans kinderen hebt gemerkt, spelen baby's graag met de labels van spulletjes. Label-Label heeft hieruit inspiratie opgedaan en verschillende soorten doekjes gemaakt met allerlei labels waar je baby lekker mee kan spelen. Hierna zijn ook andere producten aan het assortiment toegevoegd als boxkleden en speenkettingen. De labels die worden gebruikt bij Label-Label zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Op deze manier kan je baby lekker op onderzoek uitgaan en de diverse materialen ontdekken.

 

Label-Label in de online shop van Babypark

In de webshop van Babypark kun je de verschillende producten van Label-Label kopen. We hebben een uitgebreid assortiment van Label-Label in de aanbieding, zodat je zelf een keuze kunt maken uit de diverse producten. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en stijlen, welke zijn aangepast aan zowel jongens als meisjes.