Label-Label

Label-Label heeft allerlei zachte spulletjes voor je baby. De producten die je van Label-Label in onze webshop kunt vinden, bestaan onder andere uit heerlijk zachte knuffeldoekjes, speenkettingen en trekmuziekjes. Doordat de stofjes zo heerlijk aanvoelen, zullen ze ontzettend comfortabel zijn voor je baby.

Lees meer...

Ontstaan Label-Label

Zoals je vast al eens bij je eigen kindje of andermans kinderen hebt gemerkt, spelen baby's graag met de labels van spulletjes. Label-Label heeft hieruit inspiratie opgedaan en verschillende soorten doekjes gemaakt met allerlei labels waar je baby lekker mee kan spelen. Hierna zijn ook andere producten aan het assortiment toegevoegd als boxkleden en speenkettingen. De labels die worden gebruikt bij Label-Label zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Op deze manier kan je baby lekker op onderzoek uitgaan en de diverse materialen ontdekken.

Label-Label in de online shop van Babypark

In de webshop van Babypark kun je de verschillende producten van Label-Label kopen. We hebben een uitgebreid assortiment van Label-Label in de aanbieding, zodat je zelf een keuze kunt maken uit de diverse producten. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en stijlen, welke zijn aangepast aan zowel jongens als meisjes.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje IJsbeer

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje IJsbeer kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Zebra

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Zebra kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Elephant Muziekmobiel

  Met de Label-Label Elephant Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.
  34,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Olifant

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Olifant kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Leeuw

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Leeuw kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Ringammelaar Olifant

  De Label-Label Ringammelaar Olifant is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Giraffe

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Giraffe kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Pinguïn

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Pinguïn kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Hond

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Hond kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Siliconen Deksel Met Tuit

  Met de Label-Label Siliconen Deksel Met Tuit knoeit je kindje minder tijdens het drinken. Ideaal wanneer je kindje zelfstandig leert drinken! De deksel wordt geleverd per twee stuks en past op iedere beker.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Zeehond

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Zeehond kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Kat

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Kat kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Friends Knuffeldoekje Konijn

  Met dit leuke Label-Label Friends Knuffeldoekje Konijn kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen! Het knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van labeltjes in verschillende kleuren en vormen.
  9,99
 • Quick view

  Label-Label Elephant Spiraal Speeltje

  Met het Label-Label Elephant Spiraal Speeltje kan je kindje heerlijk spelen. De spiraal is niet alleen leuk voor onderweg, maar ook voor in de box en wieg. De spiraal is voorzien van vrolijke kleurtjes en figuurtjes.
  24,95
 • Quick view

  Label-Label Siliconen Deksel Voor Rietje

  Met de Label-Label Siliconen Deksel Voor Rietje knoeit je kindje minder tijdens het drinken. Ideaal wanneer je kindje zelfstandig leert drinken! De deksel wordt geleverd per twee stuks en past op iedere beker.
  9,99
15 Resultaten