Laessig

Laessig is een merk met allerlei leuke spulletjes voor je kindje zoals verzorgingstassen, plastic bordjes en bekers, slabbetjes, knuffels en andere producten. Ons assortiment van Laessig is heel gevarieerd. Kijk op deze pagina voor al onze producten van Laessig.

Lees meer...

Mooi en functioneel

Het motto van Laessig is “leven met bezieling en stijl”. Laessig ontwerpt mooie en functionele producten die lang mooi blijven. De zwemkleding is ideaal voor een dagje aan het strand. De verzorgingstassen zijn heel praktisch ingedeeld. Lekt de fles in de tas, dan is dat minder erg. De kans is groot dat andere spulletjes niet nat worden. Een handige aanvulling is het bijgeleverde verzorgingsmatje. Hierop kun je onderweg je kindje verschonen. De tas en het verzorgingsmatje zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Laessig tassen zien er stoer en hip uit. Daar wil je mee gezien worden!

Voor elke dag

Laessig producten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Als je ze eenmaal hebt, wil je ze niet meer missen. De plastic bordjes en bekers zien er leuk uit. Dankzij de kleurige figuurtjes op de bordjes wil je kindje maar wat graag van het bordje eten. Laat je kindje het bord of de beker per ongeluk vallen, dan is dat geen punt. Deze producten zijn onbreekbaar en gemakkelijk schoon te maken. Kortom, precies wat je nodig hebt!

Lees minder...
152 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 • Quick view

  Laessig Little Chums Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Chums Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen
  19,95
 • Quick view

  Laessig Lela Beker

  Deze Laessig Lela Beker is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Little Chums Swaddle zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Lela Knitted Wiegdeken

  De schattige Laessig Lela Knitted Wiegdeken is een heerlijk zachte wiegdeken voor je kindje. Het dekentje is gemaakt van 100% biologisch katoen en gaat dankzij het ontwerp een lange tijd mee.
  49,95
 • Quick view

  Laessig Little Star Knitted Wiegdeken

  De schattige Laessig Little Star Knitted Wiegdeken is een heerlijk zachte wiegdeken voor je kindje. Het dekentje is gemaakt van 100% biologisch katoen en gaat dankzij het ontwerp een lange tijd mee.
  49,95
 • Quick view

  Laessig Little Tree Beker Fawn

  Deze Laessig Little Tree Beker Fawn is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Laessig Tender Toby Luiertas Black Melange

  De Laessig Tender Toby Luiertas is een luiertas speciaal voor vaders. Het elegante en praktische design zorgt ervoor dat alle vaders de Laessig Tender Toby luiertas met veel plezier zullen gebruiken.
  109,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Saddle Luiertas

  De Laessig Green Label Saddle Luiertas valt op vanwege de unieke vorm en de karakteristieke details van kurk. De tas heeft een groot hoofdvak met diverse zijvakken voor veel opbergmogelijkheden.
  74,99
152 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7