Lanco

Lanco is een familiebedrijf dat sinds 1952 speelgoed maakt van 100% natuurlijk rubber. Al het Lanco speelgoed wordt gemaakt van natuurlijk rubber dat afkomstig is van de Hevea-boom. Dit natuurlijke rubber is veilig, niet giftig en makkelijk biologisch afbreekbaar. Is het jou ook al opgevallen dat alle Lanco speeltjes zo'n leuke uitstraling hebben? Alles wordt op een ambachtelijke manier met de hand gemaakt. Hierdoor is ieder Lanco bijtspeeltje uniek.

Lees meer...

Veilig en duurzaam speelgoed

De Lanco speeltjes worden met de hand geverfd met kleurstoffen voor levensmiddelen. Het sap van de Hevea boom wordt Maleisisch latex van uitstekende kwaliteit. Alle Lanco speeltjes zijn hiervoor volledig natuurlijk en veilig. De babyspeeltjes zijn zacht, flexibel en duurzaam. Grote kans dus dat de Lanco speeltjes favoriet worden bij je kindje! 

Lanco bijtspeeltjes als kraamcadeau

Wordt er in jouw familie of vriendenkring een baby verwacht? Dan is een speeltje van Lanco heel geschikt om te geven als cadeautje tijdens een babyshower of als kraamcadeau. De meeste Lanco artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 20 uur, dan heb je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Lanco Rubberen Egel Bijtspeeltje Medium

  Het Lanco Rubberen Egel Bijtspeeltje Medium zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Vos Bijtspeeltje Mini

  Het Lanco Rubberen Vos Bijtspeeltje Mini zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Mama Beer Bijtspeeltje

  Het Lanco Rubberen Mama Beer Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Auto Bijtring

  Het Lanco Rubberen Auto Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Hart Bijtring

  Het Lanco Rubberen Hart Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Sensory Rubberen Cactus Bijtspeeltje

  Het Lanco Sensory Rubberen Cactus Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje

  Het Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,99
7 Resultaten
Trustpilot