Praktische meubels van Leander

Leander richt zich met name op de basismeubels die je in een babykamer nodig hebt voor de rust en verzorging van je baby. Hierbij kun je denken aan praktische ledikantjes en commodes. Het bijzondere van de ledikantjes van Leander is dat ze zowel in de lengte als in de hoogte aanpasbaar zijn. Zo kan je het als klein ledikantje voor je baby gebruiken en als juniorbed wanneer je kindje al wat meer gegroeid is. Het is zelfs zodanig aan te passen dat het bedje geschikt is voor kinderen tot ongeveer zeven jaar!

Lees meer...

Commodes

Omdat een commode niet weg te denken is uit een babykamer zijn ook de commodes van Leander in onze webshop opgenomen. Deze commodes zijn niet alleen erg praktisch, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Met hun bijzondere ontwerp passen ze uitstekend bij de andere producten van Leander.

Producten van Leander kopen

Uiteraard kan ook Leander in onze online shop niet ontbreken. We hebben de diverse producten van Leander in de aanbieding, zodat je zelf een complete set kunt samenstellen voor op de babykamer. Ook de benodigde accessoires kun je bij ons vinden.

Lees minder...
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Leander Meegroeistoel

  De Leander Meegroeistoel is volledig verstelbaar, staat stevig op de grond en veert een beetje mee met de bewegingen van je kind. In deze massief beukenhouten kinderstoel zit je kindje jarenlang heel comfortabel.
  139,95
 • Quick view

  Leander Wieg

  De Leander Wieg is een unieke wieg en ideaal voor kleine ruimtes. De wieg is inclusief een ophanghaak en matras. Je kunt de wieg eenvoudig ophangen aan het plafond of aan de los verkrijgbare wiegstandaard.

  215,-

  209,-

 • Quick view

  Leander Babybed

  Het Leander Babybed is een stevig bedje dat jarenlang meegaat. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en kan op diverse manieren gebruikt worden. Bij het babybed wordt een lattenbodem meegeleverd.
  730,-
 • Quick view

  Leander Meegroeibed Incl. Juniorkit

  Het Leander Meegroeibed Incl. Juniorkit is een stevig bedje dat jarenlang meegaat. Bij het stijlvolle ledikant wordt een lattenbodem en juniorkit meegeleverd zodat het op diverse manieren gebruikt kan worden.
  850,-
 • Quick view

  Leander Chest Commode

  De Leander Chest Commode is een meubel waarvan je heel lang plezier hebt. Vanaf de geboorte kan je het gebruiken als commode en wanneer je kindje ouder wordt is het als opbergkast een praktisch meubel.
  679,-
 • Quick view

  Leander Linea Babybed

  Het Leander Linea Babybed is een praktisch én stijlvol babybedje. Het babybed is gemaakt van stevig materiaal en kan op diverse manieren gebruikt worden zodat je er jarenlang veel plezier aan beleeft!
  549,-
 • Quick view

  Leander Linea Commode

  De Leander Linea Commode is een meubel waarvan je heel lang plezier hebt. Vanaf de geboorte kan je het gebruiken als commode en wanneer je kindje ouder wordt is het als opbergkast een praktisch meubel.
  729,-
 • Quick view

  Leander Linea Commode Incl. Waskussen

  De Leander Linea Commode Incl. Waskussen is erg functioneel. Daarnaast heeft de commode een mooi en tijdloos design. De commode is in hoogte verstelbaar en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  299,-
 • Quick view

  Leander Linea Bladvergroter

  De Leander Linea Bladvergroter is geschikt voor de Leander Linea Commode. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te bevestigen.
  159,-
 • Quick view

  Leander Linea Klamboestok

  Deze Leander Linea Klamboestok is speciaal ontworpen voor de Leander Linea Klamboe. De klamboestok is gemaakt van hoogwaardig MDF en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  65,-
 • Quick view

  Leander Linea Sofa Kussen 4 Stuks

  De Leander Linea Sofa Kussens zijn speciaal voor het Leander Linea Babybed. In combinatie met de sofa kussenhoezen en matrashoezen kun je het babybed eenvoudig omtoveren tot een uniek bedbankje.
  93,-
 • Quick view

  Leander Linea Hoeslaken 49 x 79 cm

  Dit mooie Leander Linea Hoeslaken 49 x 79 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is geschikt voor een wiegmatras, gemaakt van katoen en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  40,-
 • Quick view

  Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm

  Dit mooie Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en geschikt voor matrassen met de afmetingen 60 x 120 cm en 66 x 166 cm.
  34,-
 • Quick view

  Leander Flora Dekbedovertrek

  Dit Leander Flora Dekbedovertrek zorgt ervoor dat je kindje heerlijk comfortabel in zijn of haar bedje ligt. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal en voorzien van een stijlvolle print.
  40,-
 • Quick view

  Leander Matty Waskussen

  Het Leander Matty Waskussen is erg makkelijk voor het verschonen en aankleden van je kindje. Het is gemaakt van zacht en waterdicht materiaal. De hoge zijkanten voorkomen dat je kindje omrolt.
  99,-
 • Quick view

  Leander Wieg Klamboe

  Deze prachtige Leander Wieg Klamboe is speciaal ontworpen voor de wieg Leander. De klamboe, ook wel hemeltje genoemd, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  49,-
 • Quick view

  Leander Hoeslaken 66 x 146 cm White

  Dit mooie Leander Hoeslaken 66 x 146 cm White voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is geschikt voor een juniormatras, gemaakt van katoen en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  41,95
 • Quick view

  Leander Juniorbed Matrasbeschermer

  Deze handige Leander Juniorbed Matrasbeschermer beschermt het matrasje van Leander optimaal. De matrasbeschermer is waterdicht, gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de wasmachine.
  50,-
 • Quick view

  Leander Plafondhaak White

  Bij de Leander Hangwieg wordt al een plafondhaak meegeleverd, maar met de extra Leander Plafondhaak White kun je de wieg ook in andere ruimtes in huis ophangen. Zo kan je nog meer genieten van de bijzondere hangwieg!
  7,-
 • Quick view

  Leander Bedomrander

  Met de Leander Bedomrander is je kindje goed beschermd tegen de harde randen en spijlen van het bed. De bedomrander is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan het babybed.
  89,95
 • Quick view

  Leander Leren Handgrepen

  Met deze Leander Leren Handgrepen kun je gemakkelijk de Leander Linea Commode naar jouw eigen smaak personaliseren. De handgrepen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 6 stuks.
  20,-
 • Quick view

  Leander Linea Waskussenhoes

  Dit Leander Linea Waskussenhoes is speciaal ontworpen voor de Leander Linea Commode Incl. Waskussen. De hoes is waterdicht en zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt tijdens het verschonen.
  35,-
 • Quick view

  Leander Eetblad Grey

  Samen met je kindje eten? Het Leander Eetblad Grey bevestig je eenvoudig en snel aan de Leander meegroeistoel. Het blad beschikt over een handige inkeping zodat alle spulletjes op het eetblad blijven staan.
  40,-
 • Quick view

  Leander Linea Sofa Matrashoes

  De Leander Linea Sofa Matrashoes is speciaal voor het Leander Linea Babybed. In combinatie met de sofa kussens en sofa kussenhoezen kun je het babybed eenvoudig omtoveren tot een uniek bedbankje.
  40,-
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3