12 Resultaten
 • Quick view Leander Wieg

  Leander Wieg

  Uit voorraad leverbaar
  215,-
 • Quick view Leander Meegroeistoel

  Leander Meegroeistoel

  Beperkte voorraad
  179,-
 • Quick view Leander Meegroeistoel Beugel

  Leander Meegroeistoel Beugel

  Beperkte voorraad
  50,-
 • Quick view Leander Wiegstandaard

  Leander Wiegstandaard

  Uit voorraad leverbaar
  129,-
 • Quick view Leander Waskussen Matty

  Leander Waskussen Matty

  Beperkte voorraad
  99,-
 • Quick view Leander Commode

  Leander Commode

  Beperkte voorraad
  649,-
12 Resultaten

Praktische meubels van Leander

 

Lekker slapen

Leander richt zich met name op de basismeubels die je in een babykamer nodig hebt voor de rust en verzorging van je baby. Hierbij kun je denken aan praktische ledikantjes en commodes. Het bijzondere van de ledikantjes van Leander is dat ze zowel in de lengte als in de hoogte aanpasbaar zijn. Zo kan je het als klein ledikantje voor je baby gebruiken en als juniorbed wanneer je kindje al wat meer gegroeid is. Het is zelfs zodanig aan te passen dat het bedje geschikt is voor kinderen tot ongeveer zeven jaar!

 

Commodes

Omdat een commode niet weg te denken is uit een babykamer zijn ook de commodes van Leander in onze webshop opgenomen. Deze commodes zijn niet alleen erg praktisch, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Met hun bijzondere ontwerp passen ze uitstekend bij de andere producten van Leander.

 

Producten van Leander kopen

Uiteraard kan ook Leander in onze online shop niet ontbreken. We hebben de diverse producten van Leander in de aanbieding, zodat je zelf een complete set kunt samenstellen voor op de babykamer. Ook de benodigde accessoires kun je bij ons vinden.