Leander

Leander

Leander richt zich met name op de basismeubels die je in een babykamer nodig hebt voor de rust en verzorging van je baby. Hierbij kun je denken aan praktische ledikantjes en commodes. Het bijzondere van de ledikantjes van Leander is dat ze zowel in de lengte als in de hoogte aanpasbaar zijn. Zo kan je het als klein ledikantje voor je baby gebruiken en als juniorbed wanneer je kindje al wat meer gegroeid is. Het is zelfs zodanig aan te passen dat het bedje geschikt is voor kinderen tot ongeveer zeven jaar!

Lees meer...

Commodes

Omdat een commode niet weg te denken is uit een babykamer zijn ook de commodes van Leander in onze webshop opgenomen. Deze commodes zijn niet alleen erg praktisch, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Met hun bijzondere ontwerp passen ze uitstekend bij de andere producten van Leander.

Producten van Leander kopen

Uiteraard kan ook Leander in onze online shop niet ontbreken. We hebben de diverse producten van Leander in de aanbieding, zodat je zelf een complete set kunt samenstellen voor op de babykamer. Ook de benodigde accessoires kun je bij ons vinden.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Leander Classic Babybed

  Het Leander Classic Babybed is een stevig bedje dat jarenlang meegaat. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en kan op diverse manieren gebruikt worden. Bij het babybed wordt een lattenbodem meegeleverd.
  899,-
 • Quick view

  Leander Linea Babybed

  Het Leander Linea Babybed is een praktisch én stijlvol babybedje. Het babybed is gemaakt van stevig materiaal en kan op diverse manieren gebruikt worden zodat je er jarenlang veel plezier aan beleeft!
  599,-
 • Quick view

  Leander Linea Commode

  De Leander Linea Commode is een meubel waarvan je heel lang plezier hebt. Vanaf de geboorte kan je het gebruiken als commode en wanneer je kindje ouder wordt is het als opbergkast een praktisch meubel.
  899,-
 • Quick view

  Leander Linea Commode Incl. Waskussen

  De Leander Linea Commode Incl. Waskussen is erg functioneel. Daarnaast heeft de commode een mooi en tijdloos design. De commode is in hoogte verstelbaar en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  379,-
 • Quick view

  Leander Wally Wandcommode

  De Leander Wally Wandcommode is ideaal om je kindje op te verschonen zonder dat het veel ruimte inneemt! De commode is met één hand uit te klappen en heeft voldoende ruimte voor alle verzorgingsspulletjes.
  399,-
 • Quick view

  Leander Classic Commode

  De Leander Classic Commode is een kwalitatieve commode die over drie ruime opbergladen beschikt. De commode is multifunctioneel en gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er jarenlang plezier van hebt.
  899,-
 • 20% korting
  Quick view

  Leander Luna Commode Grey / Oak

  De Leander Luna Commode Grey / Oak is een kwalitatieve commode die over drie ruime opbergladen beschikt. Het meubel loopt schuin naar boven waardoor het uniek oogt. Een leuk meubel in iedere babykamer.
  759,-
 • Quick view

  Leander Classic Kledingkast

  De Leander Classic Kledingkast is een kwalitatieve kast die over voldoende opbergruimte beschikt. De kast is voorzien van 2 deuren en gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er lang plezier van hebt.
  1.449,-
 • Quick view

  Leander Luna Commode White / Oak

  De Leander Luna Commode White / Oak is een kwalitatieve commode die over drie ruime opbergladen beschikt. Het meubel loopt schuin naar boven waardoor het uniek oogt. Een leuk meubel in iedere babykamer.
  759,-
 • Quick view

  Leander Luna Babybed 70 x 140 cm

  Het Leander Luna Babybed 70 x 140 cm is een goed babybed van uitstekende kwaliteit. Het is een meegroeibed wat voor kinderen tot 7 jaar gebruikt kan worden op verschillende manieren.

  Normale prijs: 589,-

  Special Price 569,-

 • Quick view

  Leander Luna Babybed 60 x 120 cm

  Het Leander Luna Babybed 60 x 120 cm is een goed babybed van uitstekende kwaliteit. Het is een meegroeibed wat voor kinderen tot 3 jaar gebruikt kan worden op verschillende manieren.
  549,-
11 Resultaten
Trustpilot