Leipold

In de webshop van Leipold koop je gevlochten blankrieten draagmanden met een witte textielen bekleding aan de binnenkant. Je kunt ook kiezen voor een wilgentenen wiegje of een beukhouten standaard om de reiswieg of draagmand op te zetten. Bij Babypark vind je veel topmerken met exclusieve kinderartikelen. Neem de tijd om even rond te kijken hier in de webwinkel en bekijk de Leipold aanbieding.

Lees meer...

Een wieg in de Leipold online shop

In de Leipold online shop zijn prachtige reiswiegjes en draagmanden te vinden. Deze artikelen zijn milieuvriendelijk en kwalitatief zeer goed. De mooie Leipold wieg is gemaakt van wilgenhout met een beuken onderstel. Er zitten remmen op de wielen dus je kunt hem eerst naar de juiste plaats rijden en dan daar vast zetten. Bekijk deze prachtige pure artikelen van Leipold. In onze webwinkel hier op Babypark vind je een totaal assortiment van kinderartikelen en meubels en je kunt ze 24 uur per dag bestellen. Kom snel die mooie resiwieg van Leipold kopen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Leipold Wieg Standaard Wit

  De Leipold Wieg Standaard is te gebruiken in combinatie met een Leipold draagwieg. Met deze standaard zorg je ervoor dat de wieg stabiel op een praktische hoogte blijft staan.

  79,-

  69,-

 • Quick view

  Leipold Wieg Wit

  In de schattige Leipold Wieg Wit zal je kindje heerlijk slapen. De wieg wordt compleet geleverd inclusief bekleding, hemeltje, piekstok, overtrek en matras en is een echte blikvanger in de babykamer.
  369,-
2 Resultaten