Lillieputiens

De stoffen speeltjes van het op en top Belgische merk Lillieputiens spreken vaak tot de verbeelding. Ze maken kinderen nieuwsgierig en wekken een drang op naar ontdekkingstochten. Elk speeltje zit vol verborgen verrassingen. Lilliepuntiens maakt de meeste speeltjes van stof. Verder gebruikt Lillieputiens veel bonte kleuren. Kinderen zijn immers gek van kleur!

Lees meer...

De Lillieputiens familie

Elk speeltje is een onderdeel van een vrolijk verhaal. De personages van de Lillieputiens familie zijn stuk voor stuk schattig en heel authentiek. Aan de familie worden steeds weer nieuwe personen toegevoegd. Elk personage heeft zijn eigen stofje, zodat je kindje zijn of haar favoriete Lillieputiens vriendje snel herkent. Dat kan George zijn, de roodachtige maki met de grote ogen óf het beweeglijke hondje Jef. De stofjes prikkelen de zintuigen van je kindje. De speeltjes zijn een stimulans om te voelen, te luisteren en te zien.

Veilig en wasmachinebestendig

De textielsoorten voor de speeltjes van Lillieputiens zijn met de grootste zorg uitgekozen. Elk stofje voldoet volledig aan de veiligheidsvoorschriften. Mochten de speeltjes vies worden, dan zijn deze vaak goed schoon te krijgen. De meeste speeltjes kunnen worden gewassen in de wasmachine.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lilliputiens Liz Rammelaar

    De Lilliputiens Liz rammelaar maakt een leuk geluidje als je er in knijpt. Laat je kindje plezier hebben met deze vrolijke Liz’ rammelaar!
    13,99
1 Resultaten