Little Tikes

Kinderen én hun ouders worden blij van de collectie van Little Tikes. Alle Little Tikes artikelen stimuleren de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van kinderen. Dat resulteert in leuk speelgoed voor kinderen, waar ouders ook gelukkig van worden omdat hun kind zichtbaar groeit in vaardigheden.

Lees meer...

Shop Little Tikes online

Alle Little Tikes artikelen op deze pagina zijn eenvoudig online te bestellen. Wanneer je en product bestelt op een werkdag voor 20 uur, dan wordt deze de dag erna al bij jou thuisbezorgd wanneer het artikel uit voorraad leverbaar is. 

Little Tikes vloerzitje

Het is fascinerend om te zien hoe snel de ontwikkeling van een baby gaat. Al snel worden de eerste lachjes een feit en begint je kindje te grijpen naar speelgoed. Je kindje wordt nieuwsgierig en wil de wereld om zich heen maar wat graag ontdekken. In een vloerzitje van Little Tikes kan je kindje al zitten vanaf circa 4 maanden. Het stoeltje ondersteunt op een ergonomische manier en helpt je kindje om rechtop te zitten. Ook erg handig bij het geven van de eerste hapjes! De floorseat wordt geleverd inclusief een veiligheidstuigje en een tray dat als eet- of speelblad gebruikt kan worden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Little Tikes Floorseat

    De Little Tikes Floorseat is een vrolijk zitje voor je kindje die door het stevige ontwerp veel ondersteuning biedt. Het zitje is gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.
    34,95
1 Resultaten
Trustpilot