LM Baby Art

In het assortiment van LM Baby Art vind je muurstickers van hoge kwaliteit. De muurstickers zijn eenvoudig te bevestigen; ze blijven plakken op vrijwel alle schone en vlakke ondergronden. Een muursticker is dus niet alleen geschikt voor een muur, maar kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld een deur op te vrolijken. Bij de muurstickers wordt een handleiding meegeleverd die uitlegt hoe je de stickers dient te bevestigen.

Lees meer...

De leukste decoratie voor de kinderkamer

Laat je verrassen door het vrolijke assortiment van LM Baby Art! De muurstickers zijn perfect voor babykamers, kinderkamers of een speelkamer. Er zijn hele grote muurstickers verkrijgbaar maar ook kleinere muurstickers. Zo is er voor elk wat wils! Zoek je iets voor een stoere jongenskamer? Of is de decoratie voor de kinderkamer van je dochter nog niet compleet? Bij LM Baby Art vind je voor iedere kinderkamer iets leuks.

LM Baby Art online bestellen

Via deze pagina kun je de allerleukst LM Baby Art muurstickers eenvoudig online bestellen. Het grootste gedeelte van het assortiment is uit voorraad leverbaar waardoor jij al heel snel van je aankopen kunt gaan genieten. In de meeste gevallen lukt het om je bestelling dezelfde dag nog te versturen. Ook in onze Babypark Megastores kun je terecht voor de muurstickers van LM Baby Art. Bestellingen worden vanaf 20 euro gratis verzonden.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  LM Baby Art Stippen Muurstickers Zwart

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Stippen Muurstickers Zwart geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,25
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Beer Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Beer Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Complete Set Muurstickers

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Complete Set Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  195,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Giraffe Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Giraffe Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  26,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Leeuw Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Leeuw Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  19,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Neushoorn Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Neushoorn Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  17,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Olifant Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Olifant Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Palmboom Met Aap Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Palmboom Met Aap Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Panda Met Bamboe Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Panda Met Bamboe Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Panda Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Panda Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  18,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Papegaaien Set Muurstickers

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Papegaaien Set Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Stippen Muurstickers Groen

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Stippen Muurstickers Groen geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  9,95
 • Quick view

  LM Baby Art Panterprint Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Panterprint Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,95
 • Quick view

  LM Baby Art Driehoek Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Driehoek Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  12,45
 • Quick view

  LM Baby Art My Little Rainbow Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art My Little Rainbow Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,95
 • Quick view

  LM Baby Art Gekleurde Hartjes Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Gekleurde Hartjes Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  12,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Bloemetjes Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Bloemetjes Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  11,95
 • Quick view

  LM Baby Art Auto Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Auto Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl. Inhoud: 9 stickers.
  19,95
 • Quick view

  LM Baby Art Blauwe Auto's Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Blauwe Auto's Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  19,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Ladder Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Ladder Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  24,95
 • Quick view

  LM Baby Art Confetti Stipjes Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Confetti Stipjes Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  12,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Complete Set Muursticker

  Met deze LM Baby Art Beer & Nijn - Complete Set Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  89,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Sterren Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Sterren Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  9,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Nijn Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Nijn Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  19,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot