LM Baby Art

In het assortiment van LM Baby Art vind je muurstickers van hoge kwaliteit. De muurstickers zijn eenvoudig te bevestigen; ze blijven plakken op vrijwel alle schone en vlakke ondergronden. Een muursticker is dus niet alleen geschikt voor een muur, maar kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld een deur op te vrolijken. Bij de muurstickers wordt een handleiding meegeleverd die uitlegt hoe je de stickers dient te bevestigen.

Lees meer...

De leukste decoratie voor de kinderkamer

Laat je verrassen door het vrolijke assortiment van LM Baby Art! De muurstickers zijn perfect voor babykamers, kinderkamers of een speelkamer. Er zijn hele grote muurstickers verkrijgbaar maar ook kleinere muurstickers. Zo is er voor elk wat wils! Zoek je iets voor een stoere jongenskamer? Of is de decoratie voor de kinderkamer van je dochter nog niet compleet? Bij LM Baby Art vind je voor iedere kinderkamer iets leuks.

LM Baby Art online bestellen

Via deze pagina kun je de allerleukst LM Baby Art muurstickers eenvoudig online bestellen. Het grootste gedeelte van het assortiment is uit voorraad leverbaar waardoor jij al heel snel van je aankopen kunt gaan genieten. In de meeste gevallen lukt het om je bestelling dezelfde dag nog te versturen. Ook in onze Babypark Megastores kun je terecht voor de muurstickers van LM Baby Art. Bestellingen worden vanaf 20 euro gratis verzonden.

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  LM Baby Art Confetti Stipjes Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Confetti Stipjes Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  14,25
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Palmboom Met Aap Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Palmboom Met Aap Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  32,95
 • Quick view

  LM Baby Art Regenboog Textielposter I Love You

  De LM Baby Art Regenboog Textielposter I Love You beschikt over mooie rustige tinten. Verder zijn de textielposters van LM Baby Art verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voorzien van een stijlvol design.
  23,95
 • Quick view

  LM Baby Art Muurcirkel Set Safari

  De LM Baby Art Muurcirkel Set Safari is gemaakt van hoogwaardig vinyl met matte afwerking. Daarnaast bestaat de set uit 15 Safari muurstciker is waterverf stijl. Een leuke toevoeging voor de babykamer.
  259,95
 • Quick view

  LM Baby Art Muurcirkel Set

  De LM Baby Art Muurcirkel Set beschikt over mooie rustige tinten. Verder bestaat de set uit muurcirkels die perfect bij elkaar passen. De muursticker zijn een stijlvolle toevoeging voor de babykamer.
  32,95
 • Quick view

  LM Baby Art Muursticker Definition Of Perfect

  De LM Baby Art Muursticker Definition Of Perfect beschikt over mooie rustige tinten. Verder zijn de muurstickers van LM Baby Art verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Voorzien van een stijlvol design.
  10,95
 • Quick view

  LM Baby Art Muursticker Hartje

  De LM Baby Art Muursticker Hartje beschikt over mooie rustige tinten. Verder zijn de muurstickers van LM Baby Art verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. De sticker is voorzien van een stijlvol design.
  10,95
 • Quick view

  LM Baby Art Regenboog Muursticker I love You

  De LM Baby Art Regenboog Muursticker I love You beschikt over mooie rustige tinten. Verder zijn de muurstickers van LM Baby Art verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Voorzien van een stijlvol design.
  17,95
 • Quick view

  LM Baby Art Muursticker Hartjes

  De LM Baby Art Muursticker Hartjes beschikt over mooie rustige tinten. Verder zijn de muurstickers van LM Baby Art verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Wordt geleverd per set van 12 stuks.
  16,45
 • Quick view

  LM Baby Art Regenboog Muursticker Nude Tinten

  De LM Baby Art Regenboog Muursticker Nude Tinten beschikt over mooie rustige tinten. Verder zijn de muurstickers van LM Baby Art verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Voorzien van een stijlvol design.
  43,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Boomstam Met Papegaai En Aap Muursticker

  Met de LM Baby Art Jungly Jungle Boomstam Met Papegaai En Aap Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  40,75
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Complete Set Muurstickers

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Complete Set Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  204,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Nijn Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Nijn Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  21,95
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Complete Set Muursticker

  Met deze LM Baby Art Beer & Nijn - Complete Set Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  94,45
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Maan Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Maan Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  30,75
 • Quick view

  LM Baby Art Panterprint Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Panterprint Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  16,45
 • Quick view

  LM Baby Art Driehoek Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Driehoek Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  13,75
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Stippen Muurstickers Groen

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Stippen Muurstickers Groen geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  10,95
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Panda Met Bamboe Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Panda Met Bamboe Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  32,95
 • Quick view

  LM Baby Art My Little Rainbow Muurstickers

  Met deze stijlvolle LM Baby Art My Little Rainbow Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  16,45
 • Quick view

  LM Baby Art Beer & Nijn - Beer Muursticker

  Met deze stijlvolle LM Baby Art Beer & Nijn - Beer Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  27,45
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Papegaaien Set Muurstickers

  Met deze LM Baby Art Jungly Jungle Papegaaien Set Muurstickers geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De stickers zijn snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  16,45
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Giraffe Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Giraffe Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  29,75
 • Quick view

  LM Baby Art Jungly Jungle Panda Muursticker

  Met deze mooie LM Baby Art Jungly Jungle Panda Muursticker geef je de baby- of kinderkamer een feestelijke look! De sticker is snel en gemakkelijk op de muur te plakken. Gemaakt van kwalitatieve vinyl.
  20,95
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot