LooL

Voor mooie wiegen kun je ook terecht bij Babypark. Een echte eye-ctacher wordt gevormd door de LooL 3-in-1 wieg die daarnaast ook nog eens heel praktisch is. Deze wieg is ontwikkeld in samenwerking met kinderexperts om de beste wiegervaring te bieden voor juw kindje. De LooL wieg voldoet aan de Europese EN-1130 norm en gebruikt enkel de beste materialen die ook nog ecologisch verantwoord zijn.

Lees meer...

Schommelwieg

De LooL 3-in-1 wieg is een veelzijdige wieg van de hoogste kwaliteit en kan op drie verschillende manieren worden gebruikt. Het basisonderdeel is natuurlijk de wieg zelf en die is voorzien van luchtdoorlatende zijkanten zodat de warmte tijdens warme dagen niet ophoopt maar weg kan. Aangezien je niet wilt dat insecten erin kunnen tijdens deze dagen, is er een insectennet beschikbaar. Dit net trek je eenvoudig over de bovenkant zodat muggen geen kans krijgen. Het textiel van de wieg is afneembaar en kun je daardoor eenvoudig wassen. Wanneer je de wieg op de grond zet, doet het direct dienst als schommelwiegje omdat je het dan heen en weer kan wiegen (van voren naar achteren zoals het gewend was in de baarmoeder tijdens het lopen van de moeder).

Wieg op wielen

In combinatie met de LooL wiegstandaard kun je de wieg op een prettige hoogte gebruiken om je kindje in te leggen. De standaard is verrijdbaar en de wieltjes hebben een parkeerstand. Het biedt ook een plankje voor spulletjes. Het wiegje is eenvoudig op het mooie houten frame van de standaard te bevestigen.

Hangende wieg

De derde toepassing wordt gerealiseerd door het gebruik van de LooL verstelbare ophangriem waarmee je de wieg in alle richtingen kunt bewegen. Door de wieg op te hangen, stimuleer je de ontwikkeling van de zintuigen, motoriek en balans van jouw kindje.

De LooL 3-in-1 wieg bestellen

De LooL wieg en accessoires zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Babypark. Is het op voorraad en bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verzonden. Uiteraard kun je ook eens gezellig langskomen in een van onze megastores om de prachtige wieg met eigen ogen te bekijken. Onze verkoopspecialisten vertellen je er graag over.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    LooL 3-in-1 Wieg Wit

    De LooL 3-in-1 Wieg Wit is multifunctioneel. Dankzij de wieltjes aan de standaard wordt de wieg heel eenvoudig verplaatsbaar. Met de apart verkrijgbare ophangriem kun je van de schommelwieg ook een hangwiegje maken.

    319,-

    229,-

1 Resultaten