13 Resultaten
 • Quick view

  Maison Deux Miffy & Friends Nijntje Vloerkleed 80 x 111 cm

  Met het Maison Deux Miffy & Friends Nijntje Vloerkleed 80 x 111 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is gemaakt van 100% wol waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt.
  149,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy & Friends Nina Vloerkleed 80 x 111 cm

  Met het Maison Deux Miffy & Friends Nina Vloerkleed 80 x 111 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is gemaakt van 100% wol waardoor hij zacht aanvoelt.
  149,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Leeuw Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Leeuw Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Nijntje Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Nijntje Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Nina Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Nina Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Snuffie Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Snuffie Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,-
 • Quick view

  Maison Deux Hearts Vloerkleed Mt. L

  Met het Maison Deux Hearts Vloerkleed Mt. L vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.
  379,-
 • Quick view

  Maison Deux Hearts Vloerkleed Mt. M

  Met het Maison Deux Hearts Vloerkleed Mt. M vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.
  199,-
 • Quick view

  Maison Deux Leopard Vloerkleed Mt. L

  Met het Maison Deux Leopard Vloerkleed Mt. L vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.
  379,-
 • Quick view

  Maison Deux Leopard Vloerkleed Mt. M

  Met het Maison Deux Leopard Vloerkleed Mt. M vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.
  199,-
 • Quick view

  Maison Deux Rainbow Vloerkleed Natural

  Met het Maison Deux Rainbow Vloerkleed Natural vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met een warme kleur en voelt heerlijk zacht aan.
  159,-
 • Quick view

  Maison Deux Rainbow Vloerkleed Rusty Pink

  Met het Maison Deux Rainbow Vloerkleed Rusty Pink vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op. Het vloerkleed is voorzien van een leuke print met een warme kleur en voelt heerlijk zacht aan.
  159,-
 • Quick view

  Maison Deux Shell Vloerkleed

  Met het Maison Deux Shell Vloerkleed vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op. Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met een warme kleur en voelt heerlijk zacht aan.
  159,-
13 Resultaten
Trustpilot