Maison Deux

Maison Deux is een Nederlandse ontwerpstudio van met name vloerkleden. Deze vloerkleden zijn tijdloos met een speelse twist. Elk Maison Deux vloerkleed ziet er heel bijzonder uit. De vorm is meestal totaal niet standaard te noemen. Sommige Maison Deux vloerkleden hebben bijvoorbeeld de vorm van een regenboog of van een schelp. Van Maison Deux zijn ook een aantal wandhangers verkrijgbaar. Dat zijn een soort kleden die je op de muur kunt hangen. Ook deze producten zien er heel leuk en origineel uit en zijn dan ook echt een aanrader!

Lees meer...

‘Fun’ en ‘minimalistisch’

Maison Deux is opgericht door Pia en Woes Weinberg. Zij vinden twee dingen heel belangrijk voor hun ontwerpen: ‘fun’ en ‘minimalisme’. Deze twee waarden komen ook duidelijk over bij de vloerkleden. De meeste Maison Deux vloerkleden hebben een simpel, maar vrolijk ontwerp. Zo bedachten zij een vloerkleed in de vorm van een gezichtje van Nijntje of Nina. Voor een vloerkleed is een simpel ontwerp belangrijk. Het zorgt ervoor dat de vloer niet te druk overkomt. Maison Deux vloerkleden zijn verkrijgbaar in kleuren die helemaal van deze tijd zijn en dus perfect passen in een hedendaagse babykamer, kinderkamer of een andere ruimte in huis.

Duurzame Maison Deux producten

Alle Maison Deux vloerkleden en andere producten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van Pia en Woes Weinberg. Houten producten van Maison Deux zijn bijvoorbeeld gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en met de hand gemaakt in Europa. Alle vloerkleden van Maison Deux dragen het Good Weave certificaat. Dat laat zien dat in het productieproces geen gebruik is gemaakt van dwangarbeid of kinderarbeid. Onze Maison Deux vloerkleden, Maison Deux wandhangers en andere producten van Maison Deux zijn online te bestellen via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle bezorgservice!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Maison Deux Regenboog Vloerkleed Naturel

  Met het Maison Deux Regenboog Vloerkleed Naturel vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met een warme kleur en voelt heerlijk zacht aan.
  159,-
 • Quick view

  Maison Deux Regenboog Vloerkleed Roest Roze

  Met het Maison Deux Regenboog Vloerkleed Roest Roze vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op. Het vloerkleed is voorzien van een leuke print met een warme kleur en voelt heerlijk zacht aan.

  159,-

  127,20

 • Quick view

  Maison Deux Miffy & Friends Nijntje Vloerkleed 80 x 111 cm

  Met het Maison Deux Miffy & Friends Nijntje Vloerkleed 80 x 111 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is gemaakt van 100% wol waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt.
  159,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy & Friends Nina Vloerkleed 80 x 111 cm

  Met het Maison Deux Miffy & Friends Nina Vloerkleed 80 x 111 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is gemaakt van 100% wol waardoor hij zacht aanvoelt.
  159,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Leeuw Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Leeuw Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  Maison Deux Schelp Vloerkleed

  Met het Maison Deux Schelp Vloerkleed vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op. Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met een warme kleur en voelt heerlijk zacht aan.

  Normale prijs: 159,-

  Special Price 127,20

 • Quick view

  Maison Deux Luipaard Vloerkleed Mt. M

  Met het Maison Deux Luipaard Vloerkleed Mt. M vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.
  199,-
 • Quick view

  Maison Deux Luipaard Vloerkleed Mt. L

  Met het Maison Deux Luipaard Vloerkleed Mt. L vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.
  379,-
 • Quick view

  Maison Deux Hartjes Vloerkleed Mt. M

  Met het Maison Deux Hartjes Vloerkleed Mt. M vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.

  199,-

  159,20

 • Quick view

  Maison Deux Hartjes Vloerkleed Mt. L

  Met het Maison Deux Hartjes Vloerkleed Mt. L vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het stijlvolle vloerkleed is voorzien van een leuke print met warme kleuren en voelt heerlijk zacht aan.
  379,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Snuffie Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Snuffie Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Nina Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Nina Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  Maison Deux Miffy Nijntje Wandhanger

  Het Maison Deux Miffy Nijntje Wandhanger geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als wanddecoratie of als kleedje op de vloer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
13 Resultaten
Trustpilot