Make My Day

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met babyspullen van het merk Make My Day. Alle artikelen die uit voorraad leverbaar zijn kunnen de volgende dag al bij jou thuis bezorgd worden, mits je voor 20 uur besteld. Bij bestellingen vanaf €20,- worden geen verzendkosten berekend.

Lees meer...

Make My Day slab

De slabbetjes van Make My Day vallen direct op door de bijzondere prints. Maar dat is niet het enige dat deze slabben geliefd maakt; een Make My Day slab is namelijk ook heel erg handig in gebruik. De slab is gemaakt van zacht siliconen materiaal dat BPA vrij is. De slab heeft een handig opvangbakje waardoor er minimaal geknoeid kan worden. Om de slab schoon te maken leg je hem gewoon in de vaatwasser.

Over Make My Day

Toen de oprichter van Make My Day zelf vader werd van twee dochters raakte hij gefrustreerd doordat de items die hij zocht niet bestonden. Na veel onderzoek en het maken van prototypen heeft hij uiteindelijk zelf deze babyproducten ontworpen. Uitstekende kwaliteit, een schattige stijl en een praktisch design waren hierbij de speerpunten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Make My Day Slab Pearls Pink

  De Make My Day Slab Pearls Pink is erg stijvol! De slab is een uitkomst wanneer je kindje veel knoeit tijdens het eten. Daarnaast is de slab voorzien van een handige opvangrand en verstelbare nekband.
  14,95
 • Quick view

  Make My Day Slab Tuxedo

  De Make My Day Slab Tuxedo is lekker opvallend én stoer! De slab is een uitkomst wanneer je kindje veel knoeit tijdens het eten. Daarnaast is de slab voorzien van een handige opvangrand en verstelbare nekband.
  14,95
 • Quick view

  Make My Day Slab Scholar

  De Make My Day Slab Scholar is lekker opvallend én stoer! De slab is een uitkomst wanneer je kindje veel knoeit tijdens het eten. Daarnaast is de slab voorzien van een handige opvangrand en verstelbare nekband.
  14,95
 • Quick view

  Make My Day Slab Sherrif

  De Make My Day Slab Sherrif is lekker opvallend én stoer! De slab is een uitkomst wanneer je kindje veel knoeit tijdens het eten. Daarnaast is de slab voorzien van een handige opvangrand en verstelbare nekband.
  14,95
 • Quick view

  Make My Day Slab Gentleman

  De Make My Day Slab Gentleman is lekker opvallend én stoer! De slab is een uitkomst wanneer je kindje veel knoeit tijdens het eten. Daarnaast is de slab voorzien van een handige opvangrand en verstelbare nekband.
  14,95
 • Quick view

  Make My Day Slab Owl

  De Make My Day Slab Owl is een handig en praktische slab die te gebruiken is voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Het is gemaakt van BPA vrij materiaal en is vaatwasbestendig.
  14,95
 • Quick view

  Make My Day Slab Peter Pan

  De Make My Day Slab Peter Pan is een handig en praktische slab die te gebruiken is voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Het is gemaakt van BPA vrij materiaal en is vaatwasbestendig.
  14,95
 • Quick view

  Make My Day Slab Swan Dive

  De Make My Day Slab Swan Dive is een handig en praktische slab die te gebruiken is voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Het is gemaakt van BPA vrij materiaal en is vaatwasbestendig.
  14,95
8 Resultaten
Trustpilot