Manis-h

Manis-h

Manis-h is een Deens merk van meubels en accessoires voor slaapkamers. Bekijk op deze pagina ons assortiment Manis-h producten en laat je inspireren door de kleurrijke en verrassende designs. De meubels en accessoires vallen op door de originele, trendy vormgeving.

Lees meer...

Kleurrijk

Manis-h maakt haar producten in de mooiste kleuren. Kinderen houden hiervan. Sprekende tinten stimuleren hun verbeeldingskracht en creativiteit. Zij worden vrolijk van kleur. Laat je kind een favoriete kleur kiezen. Breng nieuw leven in de kamer door verfrissend nieuwe meubels en de leukste accessoires!

Lange termijn

Manis-h denkt niet alleen aan het heden. Manis-h denkt ook vooruit. Dankzij simpele technieken kan je kind het bed lange tijd gebruiken. Tijdens de kindertijd geeft de uitvalbasis je kind extra veiligheid. Is je kind oud genoeg om zonder uitvalbasis te slapen, dan haal je deze er gemakkelijk weer vanaf.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Manis-h Bureau

  Het Manis-h Bureau is stevig bureau van Manish welke is voorzien van verschillende opbergvakken. Het is een meubel van kwalitatief MDF waardoor je er jarenlang plezier van hebt.
  299,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Opbergladen

  De Manis-h Bed Met Opbergladen is een strak bed van het merk Manis-h met daaronder twee opbergladen welke de nodige opbergruimte bieden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  522,-
 • Quick view

  Manis-h Bedtafel Draaibaar

  De Manis-h Bedtafel Draaibaar is onmisbaar bij de hoogslaper van dit betreffende merk. Het is een functioneel plankje wat draaibaar is. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.
  74,-
 • Quick view

  Manis-h Lattenbodem 120 x 200 cm

  De Manis-h Lattenbodem 120 x 200 cm is praktisch in gebruik. Verder past de lattenbodem op alle bedlengtes. Daarnaast is de Manis-H lattenbodem gemaakt van hoogwaardig materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  75,-
 • Quick view

  Manis-h Bureau Snow White Wit Met Opbergvakken

  Het Manis-h Bureau Snow White Wit Met Opbergvakken is perfect te combineren met andere producten van Manis-h. Verder is het Manis-h bureau gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en is praktisch in gebruik.
  239,-
 • Quick view

  Manis-h Schoolbord

  Het Manis-h Schoolbord zal je kindje een hoop speelplezier geven. Je kunt het bord gebruiken om schooltje mee te spelen, tekeningen op te krijten of als weekplanner. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  129,-
 • Quick view

  Manish-h Robot Opbergzakken

  De Manish-h Robot Opbergzakken beschikken over voldoende opbergruimte en zijn een mooie aanvulling op de kinderkamer. Verder zijn de Manis-h opbergzakken eenvoudig te bevestigen dankzij het klittenband.
  79,-
 • Quick view

  Manis-h Cup Cake Girl Speelgordijn

  Het Manis-h Cup Cake Girl Speelgordijn is geschikt voor het speelbed, halfhoogslaper, stapelbed, kinderbed en jeugdbed met een nishoogte van 75 cm. Verder is het speelgordijn gemaakt van 100% polyester.
  129,-
 • Quick view

  Manis-h Trap Snow White

  Met de Manis-h Trap Snow White is het voor ieder kind eenvoudig om in het grote bed te stappen. De trap is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en is voorzien van een stijlvol design. Praktisch in gebruik.
  99,-
 • Quick view

  Manis-h Ladekast Met 2 Lades Snow White

  De Manis-h Ladekast Met 2 Lades Snow White is perfect te combineren en uit te breiden met andere producten van Manis-h. De ladekast wordt geleverd inclusief 2 extra hoge lades. Voorzien van een stijlvol design.
  239,-
 • Quick view

  Manis-h Bedlade Snow White 2 Stuks

  De Manis-h Bedlade Snow White 2 Stuks beschikken over voldoende opbergruimte en past perfect onder het Manis-h Huxie Juniorbed 70 x 160 cm. De bedlade is voorzien van een stijlvol design en praktisch in gebruik.
  199,-
 • Quick view

  Manis-h Uitvalbeveiliging 1/1 Snow White

  Met de stijlvolle Manis-h Uitvalbeveiliging 1/1 Snow White kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Verder is de Manis-h uitvalbeveiliging snow white praktisch in gebruik en eenvoudig te monteren.
  95,-
 • Quick view

  Manis-h Bedzijde Wit

  De kwalitatieve Manis-h Bedzijde Wit is eenvoudig te bevestigen. Verder is de bedzijde gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. De Manis-h bedzijde is voorzien van een stijlvol design.
  119,-
 • Quick view

  Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4

  Met de stijlvolle Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4 kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Daarnaast is de Sleuf uitvalbeveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal. Praktisch in gebruik.
  143,-
 • Quick view

  Manis-h Werkblad Voor Hoogbed Snow White

  Het Manis-h Werkblad Voor Hoogbed Snow White is geschikt voor de Manis-h hoogslaper. Het werkblad is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is het Manis-h werkblad voorzien van een stijlvol design.
  119,-
 • Quick view

  Manis-h In Hoogte Verstelbaar Bureau Wit / Beuken

  Het Manis-h In Hoogte Verstelbaar Bureau Wit / Beuken is praktisch in gebruik en geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Verder is het stijlvolle bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  349,-
 • Quick view

  Manis-h Veiligheidsset

  De Manis-h Veiligheidsset wordt geleverd inclusief 1 handvat van rundleer en 5 tredebescherming voor de laddertrappen. Het veiligheidsset is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De set is praktisch in gebruik.
  49,-
 • Quick view

  Manis-h Tent Voor Bed 90 x 200 Cm

  De Manis-h Tent Voor Bed 90 x 200 Cm is voorzien van een stijlvol design en gemaakt van hoogwaardig materiaal. De tent is geschikt voor de Manis-h bedden met een lengte van 200 cm. Praktisch in gebruik.
  285,-
 • Quick view

  Manis-h Bedlade Roze 2 Stuks

  De Manis-h Bedlade Roze 2 Stuks zijn geschikt voor het Manis-h Day Bed en stapelbed. Verder zijn de bedlades gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en praktisch in gebruik. Beschikt over voldoende opbergruimte.
  249,-
 • Quick view

  Manis-h Opbergzakken Heart & Star

  Een vrolijk set opbergzakken uit de Heart & Star serie van het merk Manis-h.
  79,-
 • Quick view

  Manis-h Uitvalbeveiliging 1/2 Antraciet

  Deze uitvalbeveiliging is bestemd voor het basisbed en loopt over de halve zijkant heen.
  90,-
 • Quick view

  Manis-h Kussens 50 x 90 x 20 Cm

  De Manis-h Kussens 50 x 90 x 20 Cm zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. De hoes van de Manis-h kussens is afneembaar en wasbaar tot 30 graden. Voorzien van een stijlvol design.
  114,-
 • Quick view

  Manis-h Bedlade Wit 2 Stuks

  De Manis-h Bedlade Wit 2 Stuks zijn geschikt voor de Manis-h Day Bed en stapelbed. Verder zijn de bedlades gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en praktisch in gebruik. Beschikt over voldoende opbergruimte.
  199,-
 • Quick view

  Manis-h Bedplank Snow White

  De Manis-h Bedplank Snow White beschikt over voldoende opbergruimte voor boeken, knuffels, speelgoed en nog veel meer. Verder is de bedplank gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  75,-
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot