Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matchstick Monkey

De bijtringen van Matchstick Monkey zijn dé oplossing bij doorkomende tandjes. Je kunt op de bijtring heel eenvoudig verzachtende zalf of gel aanbrengen. Zodra je kindje dan het speeltje in de mond doet en erop gaat kauwen komt de medicatie direct op de goede plaats terecht. Veel kindjes vinden het vervelend wanneer iemand met een hand in hun mond zit en dit Matchstick Monkey bijtspeeltje is de ideale manier om de medicatie zonder problemen op de juiste plaats te krijgen.

Lees meer...

Matchstick Monkey

Matchstick is Engels voor luciferhoutje. De bijtringen van Matchstick Monkey zijn bedacht door een moeder die haar kindje verlichting wilde gegeven bij de pijn van doorkomende tandjes. De bijtringen zijn zo vormgegeven dat ze eenvoudig vast te houden zijn. Het lijfje van de aap is lang en smal en heeft wel wat weg van een luciferhoutje. Dankzij de rondingen aan de beide zijkanten heeft je kindje voldoende grip.

Matchstick Monkey

De vrolijke Matschstick Monkey bijtspeeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en diverse modellen. Bestellingen op Babypark.nl worden vanaf een bestelwaarde van 20 euro gratis bij jou thuisbezorgd. De bijtspeeltjes van Matchstick Monkey zijn grotendeels uit voorraad leverbaar. Zoek je nog een kraamcadeau? Denk dan ook eens aan een Matschstick Monkey bijtspeeltje! Uiteindelijk krijgt ieder kindje tandjes dus komt een bijtring vanzelf van pas.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

10 producten

Populariteit
 • Matchstick Monkey Bijtring
  Adviesprijs 0,-
 • Matchstick Monkey Mini Monkey Bijtring
  Adviesprijs 0,-
 • Matchstick Monkey Starter Set
  Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Filteren

  10 producten

  Populariteit
  Oval loader