5 Resultaten
 • Quick view

  Matchstick Monkey Mini Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Mini Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het vrolijke speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  10,95
 • Quick view

  Matchstick Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het handige speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  14,99
 • Quick view

  Matchstick Monkey Knuffel Grey Small

  Deze Matchstick Monkey Knuffel Grey Small is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Ook kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.
  15,-
 • Quick view

  Matchstick Monkey Dancing Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Dancing Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  19,95
 • Quick view

  Matchstick Monkey Hanging Monkey Speeltje

  Met het Matchstick Monkey Hanging Monkey Speeltje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het speeltje voelt zacht aan en is ook een leuke accessoire voor in de kinderwagen, buggy, autostoeltje en box.
  15,-
5 Resultaten