Me&miniMe

De mooiste en hipste musthaves scoor je op deze pagina. Me&miniMe accessoires zien er zo leuk uit, dat je er vrolijk van wordt. Me&miniMe verkoopt ook houten bijtspeeltjes van Lexy Pexy, een luxe merk uit New York. Lexy Pexy is bedoeld voor de ‘fashionable baby’.

Lees meer...

Lexy Pexy houten bijtspeeltjes

Lexy Pexy van Me&miniMe is een lijn met handgemaakte, houten bijtspeeltjes in de leukste uitvoeringen. De speeltjes zijn gemaakt in de vorm van bijvoorbeeld IT-bags, croissants en zonnebrillen.

Natuurlijke materialen

De bijtringen van Lexy Pexy zijn gemaakt van hout. Het gebruikte materiaal is 100% natuurlijk en bevat geen ongezonde stoffen. Hout is een ideaal alternatief voor plastic. De speeltjes zijn tot in de puntjes afgewerkt en bevatten dan ook geen scherpe hoekjes en randjes. Geniet van al het moois dat Me&miniMe te bieden heeft en bestel vandaag nog hippe Me&miniMe producten online via onze webshop.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Me&miniMe Lexy Pexy Bijtring The Wren

    De Me&miniMe Lexy Pexy is een houten bijtring die verzachtend werkt bij je kindje tijdens het doorkomen van tandjes. Gemaakt van splintervrij esdoornhout dat 100% natuurlijk en onbehandeld is.

    29,95

    9,95

1 Resultaten
Trustpilot