Medela

Medela levert producten die het geven van borstvoeding zo gemakkelijk mogelijk maken. Medela is specialist op het gebied van borstvoeding en weet precies wat jou kan helpen bij het voeden van je baby. Op deze pagina vind je Medela borstkolven maar ook handige borstvoedingsaccessoires zoals zoogcompressen en voedingsbeha's.

Lees meer...

Wereldwijd gewaardeerd

Medela groeide in de afgelopen vijftig jaar van een klein familiebedrijf in Zwitserland uit tot een wereldwijde leverancier van geavanceerde borstkolven en andere medische producten. Tal van moeders hebben veel profijt van de producten. Medela verbetert haar artikelen voortdurend, zodat jij en je kindje genieten van een uitstekende kwaliteit.

Medela online shoppen op Babypark.nl

Bestel een Medela borstkolf of andere Medela producten online via deze pagina en profiteer van de vele voordelen van online shoppen op Babypark.nl. Is het artikel op een werkdag voor 20:00 uur besteld en is het op voorraad? Dan wordt je bestelling de volgende dag al thuisbezorgd. Vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Wel zo prettig!

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  279,-

  195,39

 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  296,51

 • Quick view

  Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf is perfect om thuis en onderweg comfortabel te kolven. Met een opgeladen accu kun je tot wel 6 sessies afkolven. Verder is de compacte borstkolf eenvoudig in gebruik.

  189,-

  149,-

 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  119,-

 • Quick view

  Medela Personal Fit Flex Borstschilden Set

  Met de Medela Personal Fit Flex Borstschilden Set wordt kolven comfortabeler. De borstschilden hebben zachte, gladde en soepele randen en een hoek van 105° die zorgt voor een betere melkstroom.

  10,35

  8,16

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Slang

  De Medela Swing Maxi Flex Slang is een accessoire voor de Medela Swing Maxi Flex borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf weer als nieuw.
  20,45
 • Quick view

  Medela Swing Flex Slang

  De Medela Swing Flex Slang is een accessoire voor de Medela Swing Flex borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf weer als nieuw.

  10,95

  10,10

 • Quick view

  Medela Easy Expression Bustier

  Met deze Medela Easy Expression Bustier kan je moeiteloos en comfortabel kolven zonder je handen te gebruiken. De kolfbeha is geschikt voor de Medela Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony.
  33,99
 • Quick view

  Medela Koeltas

  De Medela Koeltas is ideaal om borstvoeding veilig en koel te vervoeren. De binnenbekleding zorgt er voor dat de moedermelk langer koel blijft. De koeltas is inclusief een voorgevormde koelelement en 4 flesjes.

  42,35

  39,95

 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Nacht

  De Medela Voedings-Beha Nacht is speciaal voor de nacht en ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha is rekbaar, biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel.
  22,95
 • Quick view

  Medela Voedingstop

  De Medela Voedingstop is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De top is extra lang en heeft een wegvouwbare cup. Verder zit de top erg comfortabel en voelt het lekker zacht aan.
  27,96
 • Quick view

  Medela Speen Medium Flow 2 Stuks

  Met de Medela Speen Medium Flow komt de melk met een gemiddeld tempo uit het flesje. De speen past op de moedermelk flesjes van Medela en wordt geleverd in een set van 2 stuks.

  7,45

  6,50

 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Zwart S

  De praktische Medela Voedings-Beha Zwart S is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel doordat naden en beugels ontbreken.
  24,95
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  289,-

  199,-

 • Quick view

  Medela Speenkoord

  Met het praktische Medela Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  6,99

  4,95

 • Quick view

  Medela Baby Fopspeen Day & Night Love Mama 2 Stuks

  Met de Medela Baby Fopspeen Day & Night Love Mama 2 Stuks zal je kindje rustig worden. De speen is BPA- en BPS-vrij en wordt geleverd inclusief beschermhoesje, zodat je de speen hygiënisch kan opbergen.

  9,49

  6,95

 • Quick view

  Medela Original Baby Fopspeen Love Mama 2 Stuks

  Met de praktische Medela Original Baby Fopspeen Love Mama 2 Stuks zal je kindje rustig worden. De speen is BPA- en BPS-vrij en wordt geleverd inclusief beschermhoesje, zodat je de speen hygiënisch kan opbergen.

  9,49

  7,59

 • Quick view

  Medela Original Baby Fopspeen 2 Stuks

  Met de praktische Medela Original Baby Fopspeen 2 Stuks zal je kindje rustig worden. De speen is BPA- en BPS-vrij en wordt geleverd inclusief beschermhoesje, zodat je de speen hygiënisch kan opbergen.

  9,49

  7,50

 • Quick view

  Medela Original Baby Fopspeen 0-6 Mnd

  Met de praktische Medela Original Baby Fopspeen 0-6 Mnd zal je kindje heerlijk rustig worden. Het speentje is BPA- en BPS-vrij en wordt geleverd inclusief beschermhoesje, zodat je de speen hygiënisch kan opbergen.

  4,99

  3,95

 • Quick view

  Medela Baby Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  De praktische Medela Baby Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks is een speen waardoor je kindje heerlijk rustig blijft. De symmetrische speen ondersteunt de tongbeweging en de natuurlijke stand van de kaak en lippen.

  10,99

  7,99

 • Quick view

  Medela Speen Slow Flow 2 Stuks

  Met de Medela Speen Slow Flow komt de melk met een langzaam tempo uit het flesje. De speen past op de moedermelk flesjes van Medela en wordt geleverd in een set van 2 stuks.

  7,45

  6,50

 • Quick view

  Medela Voedings-Beha

  De Medela Voedings-Beha is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel doordat naden en beugels ontbreken.
  24,95
 • Quick view

  Medela Baby Fopspeen 0-6 Mnd

  De praktische Medela Baby Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De symmetrische, platte speen ondersteunt de tongbeweging en de natuurlijke stand van de kaak en lippen.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Nacht Zwart L

  De Medela Voedings-Beha Nacht Zwart L is speciaal voor de nacht en ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha is rekbaar, biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel.

  23,95

  18,95

33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot