Micmacbags

Micmacbags

Micmacbags tassen zijn gemaakt van unieke materialen door middel van unieke technieken. Een avonturier richtte Micmacbags op in 1949. Geïnspireerd door de Noord-Amerikaanse Micmacs, schetste hij zijn eerste ontwerpen op de achterkant van oude sigarendoosjes. Nog steeds is de leefstijl van de Micmacs, een Indianenvolk, een grote inspiratiebron voor Micmacbags.

Lees meer...

Avontuurlijke tassen

Ook zie je tot op de dag van vandaag iets avontuurlijks terug in de tassen. Dat zie je bijvoorbeeld aan de ruwe materialen en de robuuste details. De tassen zijn gemaakt van echt leer. Een Micmacbags tas die vaker is gebruikt, wordt alleen maar mooier. Het doorleefde karakter van de tas komt dan nog beter naar voren. Elke Micmacbags tas is met de hand gemaakt door ambachtslieden in India tegen een eerlijk loon. De tassen zijn gemaakt in een eigen fabriek van Micmacbags. Hierdoor kan Micmacbags goede werkomstandigheden garanderen.

Voor de verzorging van je kindje

De meeste Micmacbags tassen uit ons assortiment zijn verzorgingstassen. Dat betekent dat deze tassen speciaal gemaakt zijn voor het vervoeren van de spullen voor je kindje. Bij de tas zit meestal een verzorgingsmatje inbegrepen, zodat je onderweg gemakkelijk je kindje kunt verschonen. Verzorgingsspullen voor je kindje, zoals een fles, luiers en babydoekjes berg je gescheiden op, want de tas bestaat meestal uit meerdere vakjes.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Micmacbags Golden Gate Damestas Olijf

  De Micmacbags Golden Gate Damestas Olijf is perfect voor alle mama’s die stijlvol voor de dag willen komen. Deze praktische tas is voor allerlei doeleinden te gebruiken en kan zelfs als laptoptas of shopper gebruikt worden.

  139,95

  129,95

 • Quick view

  Micmacbags Waco Luiertas Bruin

  Op zoek naar een handige en ruime luiertas? Deze Micmacbags Waco Luiertas Bruin is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spullen van jou en je kindje.

  179,95

  129,95

 • Quick view

  Micmacbags Houston Luiertas Bruin

  Op zoek naar een handige en ruime luiertas? Deze Micmacbags Houston Luiertas Bruin is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spullen van jou en je kindje.
  139,95
 • Quick view

  Micmacbags Colorado Luiertas Grijs

  Met de Micmacbags Colorado Luiertas Grijs kun je al je spullen handig en gestructureerd opbergen dankzij de vele verschillende vakken. De handige luiertas is ook goed te gebruiken als laptoptas of shopper.
  149,95
 • Quick view

  Micmacbags Westernbag Colorado Luiertas

  De Micmacbags Westernbag Colorado Luiertas is een ruime verzorgingstas geschikt voor alle spulletjes die je nodig hebt voor jou en je kindje. De tas is voorzien van draaghandvat en schouderband.
  109,-
 • Quick view

  Micmacbags Golden Gate Luiertas

  De Micmacbags Golden Gate Luiertas is perfect voor alle mama’s die stijlvol voor de dag willen komen. Deze praktische tas is voor allerlei doeleinden te gebruiken en kan zelfs als laptoptas of shopper gebruikt worden.
  149,95
 • Quick view

  Micmacbags Oklahoma Luiertas

  Op zoek naar een handige en ruime luiertas? Deze Micmacbags luiertas is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spullen van jou en je kindje.
  129,99
 • Quick view

  Micmacbags Everglades Luiertas

  De Everglades Luiertas is perfect voor alle mama’s die stijlvol voor de dag willen komen. Deze praktische tas is voor allerlei doeleinden te gebruiken en kan zelfs als laptoptas of shopper gebruikt worden.
  90,97
 • Quick view

  Micmacbags Discover Luiertas

  De Micmacbags Discover Luiertas is perfect voor alle mama’s die stijlvol voor de dag willen komen. Deze praktische tas is voor allerlei doeleinden te gebruiken en kan zelfs als laptoptas of shopper gebruikt worden.
  149,95
9 Resultaten