Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

MiniMeis

De Minimeis is een baby- en peuterdrager die je niet op je rug of op je buik draagt maar op je schouders. Deze bijzondere, innovatieve schouderdrager is door Time Magazine uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van het jaar. De Minimeis is bedoeld voor kinderen van 6 maanden tot de leeftijd van ongeveer 5 jaar. Misschien draag je je kindje al regelmatig even op de schouders. De MiniMeis werkt op dezelfde manier. Het voordeel van de MiniMeis is dat je kindje stevig vastzit en goed wordt ondersteund door een frame. Op je schouders heeft je kindje een heerlijk uitzicht. Het kan lekker vrij om zich heen kijken.

Lees meer...

Hoe de MiniMeis werkt

Koop je een MiniMeis, dan krijg je een basisonderstel en twee stoelgedeeltes: één voor baby’s vanaf 6 maanden tot 1,5 jaar en één voor oudere kinderen tot een jaar of 5. Het verschil is dat baby’s echt in een zitje moet zitten met een vijfpunts gordel, terwijl oudere kindjes zelf los kunnen zitten met als steun een rugleuning. Je zet de MiniMeis heel eenvoudig op je schouders. Je moet dan wel even goed alle banden aantrekken. Vervolgens zet je je kindje erop en maak zijn of haar voetjes vast met klittenbandbindingen.

Praktische details

De MiniMeis weegt minder dan 1,5 kg en is dus heel lichtgewicht. Verder is deze schouderdrager heel gemakkelijk compact op te vouwen. Je vouwt de MiniMeis op dezelfde manier op als een laptop. Je vouwt het frame dubbel en houdt dan een plat pakketje over. De MiniMeis is online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij deze handige schouderdrager zo snel mogelijk in huis hebt, zodat jij en je kindje hier meteen van kunnen genieten! Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor de MiniMeis.

Lees minder...
Filteren

1 product

  • MiniMeis Schouderdrager
    0,- 179,90
  • Filteren

    1 product

    Oval loader