Mockies

Ontdek de collectie van Mockies! De moderne babyschoenen en bijpassende accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Perfect voor jouw zoon of dochter! Met de babyschoenen van Mockies maak je iedere outfit van jouw kindje compleet. Op deze pagina zie je ons uitgebreide assortiment Mockies artikelen. Wil je de producten graag in het echt voelen en passen? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores.

Lees meer...

Babyschoenen van echt leer

De babyschoenen van Mockies zijn stuk voor stuk 100% handgemaakt van echt leer. Dat geeft de babyschoenen niet alleen een stoere look, maar zorgt er ook voor dat de voeten van je kindje goed beschermd zijn. Met Mockies babyschoenen aan de voeten kan je kindje op een veilige manier de eerste stapjes zetten, zelfs op een gladde vloer. De baby schoentjes hebben een fijne pasvorm die er bovendien voor zorgt dat je kindje de schoenen zelf moeilijk uit kan trekken. Wel zo handig! De babyschoenen van Mockies zijn verkrijgbaar in diverse maten. 

De juiste maat babyschoenen

Mockies babyschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zie onderstaand overzicht:

 

 • XS = maat 15-16, lengte: 10,5 cm, voor kindjes van 3-6 maanden
 • S = maat 17-18, lengte: 11,5 cm, voor kindjes van 6-10 maanden
 • M = maat 19-20, lengte: 12,5 cm, voor kindjes van 10-14 maanden
 • L = maat 21-22, lengte: 13,5 cm, voor kindjes van 14-18 maanden
 • XL = maat 23-24, lengte: 14,5 cm, voor kindjes van 18-24 maanden

 

De leeftijd van je kindje is hierbij slechts een indicatie, het handigst is om voor de juiste maat de voet van je kindje op te meten en aan de hand daarvan de juiste schoenmaat te bestellen. Mockies schoentjes of andere accessoires kunnen zowel online als in één van onze megastores besteld worden. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd op een dag en tijdstip dat het jou handig uitkomt, in de meeste gevallen is zelfs avondbezorging mogelijk. Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Mockies Classic Babyschoentjes Speckle Sand

  De Mockies Classic Babyschoentjes Speckle Sand maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  44,95
 • Quick view

  Mockies Classic Babyschoentjes Leopard Grey

  De Mockies Classic Babyschoentjes Leopard Grey maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de luipaardprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  44,95
 • Quick view

  Mockies Classic Babyschoentjes Paint Taupe

  De Mockies Classic Babyschoentjes Paint Taupe maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  44,95
 • Quick view

  Mockies Classic Babyschoentjes Snake

  De Mockies Classic Babyschoentjes Snake maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de slangenprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  44,95
 • Quick view

  Mockies Classic Babyschoentjes Leather Black

  De Mockies Classic Babyschoentjes Leather Black maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes hebben door het zwarte leer een luxe uitstraling. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  44,95
 • Quick view

  Mockies Classic Babyschoentjes Leopard / Gold

  De Mockies Classic Babyschoentjes Leopard / Gold maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de luipaardprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  44,95
 • Quick view

  Mockies First Steps Babyschoentjes Speckle Sand

  De Mockies First Steps Babyschoentjes Speckle Sand zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De schoentjes zijn comfortabel en sluiten goed aan. Daarnaast zijn de schoentjes door de print erg trendy!
  34,95
 • Quick view

  Mockies First Steps Babyschoentjes Leopard Grey

  De Mockies First Steps Babyschoentjes Leopard Grey zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De schoentjes zijn comfortabel en sluiten goed aan. Daarnaast zijn de schoentjes door de print erg trendy!
  34,95
 • Quick view

  Mockies Leather Speenkoord Black

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mockies Leather Speenkoord Black. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mockies Fringe Speenkoord Camel

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mockies Fringe Speenkoord Camel. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mockies Speckle Speenkoord White

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mockies Speckle Speenkoord White. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mockies Leopard Speenkoord Grey

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mockies Leopard Speenkoord Grey. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mockies Paint Speenkoord Taupe

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mockies Paint Speenkoord Taupe. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mockies Zebra Speenkoord

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mockies Zebra Speenkoord. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mockies Classic Babyschoentjes Zebra Mt. M

  De Mockies Classic Babyschoentjes Zebra Mt. M maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de luipaardprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  44,95
 • Quick view

  Mockies Schapenvacht Zooltjes

  Dankzij de Mockies Schapenvacht Zooltjes blijven de voetjes van jouw kindje lekker warm in de babyschoentjes van Mockies. Je kunt de zooltjes van 100% schapenvacht gebruiken als aanvulling of vervanging.
  8,95
16 Resultaten