Modu

Met de speelgoed blokken en staven van Modu kan je kindje zich eindeloos vermaken. De blokken zijn gemaakt van duurzaam EVA-foam. Hierdoor zijn de blokken stevig en zacht genoeg om mee te spelen. De gaten in de blokken in combinatie met de staven prikkelen de fantasie van je kindje om steeds weer andere bouwwerken te maken. Per set kunnen verschillende bouwwerken gemaakt worden. De Modu blokken zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar.

Lees meer...

Duurzaam speelgoed

Jouw collectie Modu blokken kun je uitbreiden met leuke extra's zoals bijvoorbeeld een set wielen. Deze nieuwe dimensie blaast nieuw leven in het spel en levert allerlei nieuwe situaties op. De Modu blokken zijn gemaakt van duurzame materialen zodat kinderen zich er helemaal mee uit kunnen leven. Er kan overheen gelopen worden of zelfs op gesprongen worden: de Modu blokken zullen onverwoestbaar blijken.

Modu online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met artikelen van Modu. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 20 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog door ons verzonden. Een dag later zal het pakket bij jou thuis bezorgd worden. De producten zijn overigens ook een aanrader als verjaardagscadeau. Omdat je er jarenlang plezier van hebt zijn Modu blokken een cadeau waar je écht wat aan hebt. Van Modu wordt iedereen blij!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Modu Stavenset

  De Modu Stavenset is ter uitbreiding van de Modu bouwsets. Ze kunnen als verbindingstuk gebruikt worden maar als voetensteun of handvat is het ook een handig item. Er worden 8 staven per set geleverd.

  Normale prijs: 19,-

  Special Price 17,10

 • Quick view

  Modu Dreamer Kit Bouwset

  De Modu Dreamer Kit Bouwset is speelgoed waarvan twaalf verschillende bouwwerken te maken zijn. Met dit speelgoed kan al vanaf 6 maanden mee gespeeld worden tot het kind 6 jaar oud is.

  Normale prijs: 210,-

  Special Price 191,50

 • Quick view

  Modu Explorer Kit Ontdekkingsset

  De Modu Explorer Kit Ontdekkingsset is speelgoed waarvan twaalf verschillende bouwwerken te maken zijn. Met dit speelgoed kan al vanaf 6 maanden mee gespeeld worden tot het kind 6 jaar oud is.

  Normale prijs: 129,-

  Special Price 127,50

 • Quick view

  Modu Zwenkwielen Set

  De Modu Zwenkwielen Set is een handige uitbreiding bij de sets van het Modu merk. Deze set wordt geleverd met vier zwenkwielen. Omdat het zwenkwieltjes zijn is het eenvoudig om met een bouwwerk te rijden.

  Normale prijs: 22,20

  Special Price 20,70

 • Quick view

  Modu Curiosity Kit Basisset

  De Modu Curiosity Kit Basisset is modulair speelgoed waarvan vier verschillende bouwwerken te maken zijn. Met dit speelgoed kan al vanaf 6 maanden mee gespeeld worden tot het kind 6 jaar oud is.

  Normale prijs: 103,-

  Special Price 95,20

5 Resultaten
Black Friday
Trustpilot