Moes

Moes is een Belgisch label van duurzaam designspeelgoed. Door met Moes speeltjes te spelen, worden de motorische vaardigheden van je kindje gestimuleerd. Ook leert je kindje om creatief bezig te zijn. Moes speeltjes zien er herkenbaar uit. De figuurtjes komen uit het alledaagse leven. Daarnaast zijn deze speeltjes heel veelzijdig te gebruiken. Je kind bepaalt zelf wat het met de speeltjes doet. Moes speelgoed is ook bedoeld voor kinderen van allerlei leeftijden. Klein en groot kan zijn hart ophalen aan het speelgoed!

Lees meer...

De natuur als bron van inspiratie

De ontwerpers van Moes speelgoed zijn vooral geïnspireerd door de natuur. Voorbeelden van Moes speeltjes zijn bijvoorbeeld een zeester of dolfijn waarop je kind kan zitten of staan. Een ander ontwerp van Moes is een schildpad met een kleine schildpad die goed in elkaar passen. Ook dit speelgoed is zo groot dat je kind erop kan zitten of staan. Om ervoor te zorgen dat de speeltjes ook echt herkenbaar overkomen voor kleine kinderen, worden deze nauw betrokken bij het ontwerpproces. Kinderen zijn ongelooflijk creatief, en samen met hen krijgen de speeltjes van Moes hun definitieve vorm.

Tijdloze designs van Moes speelgoed

Al het Moes speelgoed ziet er heel tijdloos uit. Het past perfect bij vrijwel elk interieur. Hierdoor vindt je het als ouder waarschijnlijk niet zo erg dat het speelgoed in het zicht ligt. Sterker nog, het speelgoed is vast een aanwinst voor je interieur. En je kind geeft het een vertrouwd gevoel. Het nodigt ook uit om te spelen. Speelgoed van Moes voldoet aan de Europese veiligheidsnormering EN-71 en bevat geen toxische stoffen. Speelgoed van Moes is online te bestellen via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Als jij Moes speelgoed vandaag nog vóór 20.00 uur online bij ons bestelt en ook meteen betaalt, doen wij het speelgoed vanavond nog op de post. Jij krijgt het dan morgen al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als wij het Moes speelgoed op voorraad hebben.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Moes Play Schildpad

  Met de Moes Play Schildpad kan je kindje zich uitstekend vermaken. Je kindje kan er namelijk overheen lopen en er een parcours mee bouwen. Wanneer je de schildpadden omdraait, kan je kindje er op balanceren.
  99,95
 • Quick view

  Moes Play Zeester

  Met de Moes Play Zeester kan je kindje zich uitstekend vermaken. Je kan er namelijk overheen lopen en er een parcours mee bouwen. Door de bolling aan de onderkant, kan de zeester gebruikt worden om te balanceren.
  99,95
 • Quick view

  Moes Play Dolfijn

  Met de Moes Play Dolfijn kan je kindje zich uitstekend vermaken. Je kan er namelijk op schommelen en overheen lopen. Stimuleert de creativiteit en motoriek van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  99,95
3 Resultaten
Trustpilot