Moomu

De gedachte achter Moomu is dat ouders niet hoeven te kiezen tussen mooi, veilig en goed doen. Met Moomu kies je voor een stijlvol én veilig verschoonkussen. Bij productie van dit kussen wordt gekozen voor de beste materialen waarbij er gelet wordt op zo min mogeijk belasting van de natuur. Nieuwsgierig nar de artikelen? Lees dan de uitgebreide productbeschrijvingen!

Lees meer...

Moomu verschoonkussen

Het Moomu verschoonkussen valt direct op door z'n unieke vorm. Het kussen zorgt ervoor dat je kindje in een goede houding ligt waarbij het hoofdje iets hoger ligt dan de rest van het lichaam. Dit heeft twee grote voordelen: je kindje zal minder last hebben van reflux en je kunt makkelijker contact maken met je kindje omdat hij of zij je beter aan kan kijken.

Moomu online bestellen

Je ziet op deze pagina in een oogopslag het assortiment van Moomu. Deze artikelen zijn allemaal eenvoudig online te bestellen. Bovendien neemt Babypark de verzendkosten voor bestellingen vanaf 20 euro of meer voor haar rekening waardoor jouw bestelling gratis thuisbezorgd wordt. Dankzij de laagste prijsgarantie weet je zeker dat je bij Babypark nooit teveel betaald. Wil je het artikel graag eerst in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Moomu Waskussenhoes

    De Moomu Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.
    29,95
1 Resultaten
Trustpilot