Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Moonboon

Moonboon

Moonboon is een bedrijf dat accessoires voor baby’s en jonge kinderen maakt van natuurlijke en duurzame materialen. Moonboon betekent “maanlicht, nacht, een diepe slaap, zoete dromen en avonturen”. De maan symboliseert slapen en “boon” heeft te maken met alle goede dingen in dit leven. Een bijzonder ontwerp van Moonboon is de baby hangmat.

Lees meer...

Hoe de Moonboon baby hangmat werkt

De Moonboon baby hangmat hang je op aan de bijgeleverde wiegstandaard of met behulp van een speciale klem aan het deurkozijn. De standaard is eenvoudig te demonteren en overal mee naartoe te nemen. Je kunt de hangmat dus ook heel gemakkelijk bij vrienden of bijvoorbeeld tijdens het picknicken gebruiken. In de baby hangmat ligt je kindje heel comfortabel. De Moonboon baby hangmat wordt geleverd met matrasje. Eventueel kun je deze aanvullen met de Moonboon babyhangmatversteviger. Het is ook mogelijk om de babyhangmatversteviger in plaats van het matrasje te gebruiken. Kan je kindje maar niet in slaap komen? Dan kun je je kindje in de Moonboon baby hangmat heen en weer wiegen. Natuurlijk ben je niet altijd in de gelegenheid om dit lange tijd te doen. Daarom is de bijgeleverde Moonboon motor ideaal. Hiermee laat je de hangmat automatisch heen en weer wiegen. Je bepaalt zelf het tempo van het wiegen. De Moonboon motor hang je eenvoudig op boven de hangmat.

Maximaal draaggewicht van de hangmat

De Moonboon baby hangmat kan maar liefst een gewicht van maximaal 15 kg aan. Het is echter niet aan te raden om de Moonboon hangmat te gebruiken als je kindje al zelf overeind kan zitten of kan staan. Dit zou voor een onveilige situatie kunnen zorgen. Moonboon artikelen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de artikelen zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

17 producten

Populariteit
 • Moonboon Organic Babyhangmat
  Adviesprijs 0,-
 • Moonboon Moon Voedingskussen
  Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Moonboon Cloud Hangmat Hoes
  Adviesprijs 0,-
 • Moonboon Wiegstandaard 2.0
  Adviesprijs 0,-
Filteren

17 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader