Moonboon

Moonboon is een bedrijf dat accessoires voor baby’s en jonge kinderen maakt van natuurlijke en duurzame materialen. Moonboon betekent “maanlicht, nacht, een diepe slaap, zoete dromen en avonturen”. De maan symboliseert slapen en “boon” heeft te maken met alle goede dingen in dit leven. Een bijzonder ontwerp van Moonboon is de baby hangmat.

Lees meer...

Hoe de Moonboon baby hangmat werkt

De Moonboon baby hangmat hang je op aan de bijgeleverde wiegstandaard of met behulp van een speciale klem aan het deurkozijn. De standaard is eenvoudig te demonteren en overal mee naartoe te nemen. Je kunt de hangmat dus ook heel gemakkelijk bij vrienden of bijvoorbeeld tijdens het picknicken gebruiken. In de baby hangmat ligt je kindje heel comfortabel. De Moonboon baby hangmat wordt geleverd met matrasje. Eventueel kun je deze aanvullen met de Moonboon babyhangmatversteviger. Het is ook mogelijk om de babyhangmatversteviger in plaats van het matrasje te gebruiken. Kan je kindje maar niet in slaap komen? Dan kun je je kindje in de Moonboon baby hangmat heen en weer wiegen. Natuurlijk ben je niet altijd in de gelegenheid om dit lange tijd te doen. Daarom is de bijgeleverde Moonboon motor ideaal. Hiermee laat je de hangmat automatisch heen en weer wiegen. Je bepaalt zelf het tempo van het wiegen. De Moonboon motor hang je eenvoudig op boven de hangmat.

Maximaal draaggewicht van de hangmat

De Moonboon baby hangmat kan maar liefst een gewicht van maximaal 15 kg aan. Het is echter niet aan te raden om de Moonboon hangmat te gebruiken als je kindje al zelf overeind kan zitten of kan staan. Dit zou voor een onveilige situatie kunnen zorgen. Moonboon artikelen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de artikelen zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Moonboon Organic Babyhangmat

  De Moonboon Organic Babyhangmat is een unieke hangmat en ideaal om je kindje rustig te laten slapen. De hangmat is uitsluitend te gebruiken met de wiegstandaard of deurkozijn klem (beide los verkrijgbaar).
  199,-
 • Quick view

  Moonboon Deurkozijn Klem

  Met de Moonboon Deurkozijn Klem heb je je kindje altijd dicht bij je in de buurt. Je hangt de Moonboon Organic Babyhangmat met deze klem eenvoudig en snel aan een deurkozijn dat maximaal 25 cm breed is.
  39,-
 • Quick view

  Moonboon Babyhangmat Motor

  Met de Moonboon Babyhangmat Motor zorg je ervoor dat je kindje tot wel 3 uur lang wordt gewiegd in de Moonboon Organic Babyhangmat. Bovendien kun je verschillende tempo's kiezen om je kindje heerlijk te laten slapen.
  260,-
 • Quick view

  Moonboon Babyhangmat Versteviger

  De Moonboon Babyhangmat Versteviger biedt je pasgeboren kindje extra comfort als hij of zij in de Moonboon Organic Babyhangmat ligt. De versteviger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  69,-
4 Resultaten
Trustpilot