Motorola

Ontdek het Motorola assortiment op Babypark.nl! Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. De babyfoons van Motorola zijn bij Babypark zowel online als in onze megastores verkrijgbaar. Zo kun jij shoppen op de manier die jij prettig vindt. Onze megastores vind je op 10 plaatsen in Nederland. Zo is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met een uitgebreid en persoonlijk advies. Uiteraard is dit altijd vrijblijvend.

Lees meer...

Moderne babyfoons met camera

De babyfoons van Motorola voldoen aan de eisen van een moderne ouder. Sommige Motorola babyfoons zijn bijvoorbeeld te gebruiken via een app. Zo kun je (overal ter wereld) even spieken in het kamertje van jouw kleine. Uiteraard is deze verbinding beveiligd. Alle Motorola babyfoons zijn voorzien van een camera zodat je je kindje niet alleen op afstand kan horen, maar ook kan zien. Dankzij een speciale infrarood techniek kun je je kindje ook in het donker haarscherp zien.

Welke Motorola babyfoon past bij jou?

Bij iedere Motorola babyfoon vind je een uitgebreide productbeschrijving van de desbetreffende babyfoon. De eigenschappen worden puntsgewijs genoemd en door middel van plus- en minpunten zie je in een ogenblik wat de babyfoon uniek maakt. Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op via vragen@babypark.nl of stuur een WhatsApp berichtje via 0488 488 888. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Motorola MBP483 Babyfoon

  De Motorola MBP483 Babyfoon beschikt over een 2.8 inch monitor met een LCD kleurenbeeldscherm waarop je alles haarscherp kan terugzien. Zelfs in het donker heb je goed zicht dankzij het infrarood nachtzicht.

  129,99

  102,99

 • Quick view

  Motorola Ease 35 Babyfoon

  De Motorola Ease 35 Babyfoon is eenvoudig in gebruik en beschikt over allerlei handige functies. Door middel van de druktoetsen op de ouderunit bedien je de zoomfunctie om beter zicht te krijgen op je kindje.

  169,99

  159,99

2 Resultaten
Trustpilot