Motorola

Ontdek het Motorola assortiment op Babypark.nl! Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. De babyfoons van Motorola zijn bij Babypark zowel online als in onze megastores verkrijgbaar. Zo kun jij shoppen op de manier die jij prettig vindt. Onze megastores vind je op 10 plaatsen in Nederland. Zo is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met een uitgebreid en persoonlijk advies. Uiteraard is dit altijd vrijblijvend.

Lees meer...

Moderne babyfoons met camera

De babyfoons van Motorola voldoen aan de eisen van een moderne ouder. Sommige Motorola babyfoons zijn bijvoorbeeld te gebruiken via een app. Zo kun je (overal ter wereld) even spieken in het kamertje van jouw kleine. Uiteraard is deze verbinding beveiligd. Alle Motorola babyfoons zijn voorzien van een camera zodat je je kindje niet alleen op afstand kan horen, maar ook kan zien. Dankzij een speciale infrarood techniek kun je je kindje ook in het donker haarscherp zien.

Welke Motorola babyfoon past bij jou?

Bij iedere Motorola babyfoon vind je een uitgebreide productbeschrijving van de desbetreffende babyfoon. De eigenschappen worden puntsgewijs genoemd en door middel van plus- en minpunten zie je in een ogenblik wat de babyfoon uniek maakt. Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op via vragen@babypark.nl of stuur een WhatsApp berichtje via 0488 488 888. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag!

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Motorola VM 483 Babyfoon

  De praktische Motorola VM 483 Babyfoon heeft een 2.8 inch kleurenbeeldscherm, zo heb je goed zicht op je kindje wanneer het in bed ligt. De babyfoon is eenvoudig te bedienen door de knoppen op de ouderunit.
  139,99
 • Quick view

  Motorola PIP 1500 Babyfoon

  De Motorola PIP 1500 Babyfoon heeft een 5 inch kleurenbeeldscherm inclusief infrarood nachtfunctie. Door de geleverde wandbeugel is de babyfoon eenvoudig op te hangen. De babyfoon heeft 300 meter bereik.
  199,99
 • Quick view

  Motorola VM 35 Babyfoon

  De Motorola VM 35 Babyfoon heeft een 5 inch kleurenbeeldscherm, waarmee je je kindje goed in de gaten kunt houden als het in bed ligt. De babyfoon heeft 300 meter bereik en beschikt over allerlei handige functies.
  179,99
 • Quick view

  Motorola VM 35-2 Babyfoon

  De Motorola VM 35-2 Babyfoon heeft een 5 inch kleurenbeeldscherm, waarmee je twee kindjes in de gaten kunt houden wanneer ze in bed liggen. De babyfoon heeft 300 meter bereik en heeft allerlei handige functies.

  249,99

  204,50

 • Quick view

  Motorola PIP 1010 Babyfoon

  De Motorola PIP 1010 Babyfoon is eenvoudig aan te sluiten op je telefoon door middel van een Wi-Fi verbinding. De camera kan worden opgehangen voor het beste zicht op je kindje.

  129,99

  97,99

 • Quick view

  Motorola PIP 1610 Babyfoon

  De Motorola PIP 1610 Babyfoon heeft een 5 inch kleurenbeeldscherm inclusief infrarood nachtfunctie. Door de geleverde wandbeugel is de babyfoon eenvoudig op te hangen. De babyfoon heeft 300 meter bereik.

  289,99

  273,99

 • Quick view

  Motorola PIP 1200 Babyfoon

  De Motorola PIP 1200 Babyfoon heeft een 2.8 inch kleurenbeeldscherm. De monitor is eenvoudig te bedienen met drukknoppen en op het beeldscherm zie je de temperatuurweergave.
  169,99
 • Quick view

  Motorola PIP 11 Babyfoon

  Met de Motorola PIP 11 Babyfoon kun je je kindje horen wanneer het in bed ligt. De babyfoon is voorzien van een sterke DECT-verbinding en 300 meter bereik, waardoor de babyfoon geschikt is voor elk huishouden.
  59,99
 • Quick view

  Motorola Comfort Connect 40 Babyfoon

  De Motorola Comfort Connect 40 Babyfoon detecteert geluid en beschikt over een terugspreekfunctie. Op de monitor kan je zien wat de temperatuur is in de kamer zodat je zeker weet dat het niet te warm of koud is.
  179,-
9 Resultaten
Trustpilot