Motorola

De babyfoons en de andere producten uit het assortiment van Motorola zijn een aanwinst voor iedereen met kleine kinderen in huis. Met Motorola wordt het leven met je kindje een stukje makkelijker en wellicht ook wat veiliger. Het grootste gedeelte van de Motorola collectie bestaat namelijk uit babyfoons zodat je je kindje perfect in de gaten kunt houden.

Lees meer...

Babyfoon met camera

Sommige Motorola babyfoons zijn voorzien van een camera of zijn zelfs compatibel met een app. Hiermee kun je je kindje niet alleen horen, maar ook zien! De camera is vaak draaibaar zodat je je kindje altijd goed in beeld hebt op de ouderunit. De terusgpreekfunctie, nachtlampjes en slaapliedjes maken het mogelijk om je kindje vanaf een afstandje gerust te stellen.

Motorola Smart Nurserey

De Motorola Smart Nursery babylijn bestaat uit slimme interactieve babyproducten die via één app gekoppeld zijn met je pc, tablet of smartphone. Super handig om je kindje in de gaten te houden dus! Alle Motorola producten zijn voorzien van een uitgebreide productbeschrijving.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Motorola MBP-88 Connect Babyfoon

  De Motorola MBP-88 Connect Babyfoon is een draaibare camera die je door middel van een app kunt verbinden aan je smartphone of tablet. Hierdoor kun je altijd en overal je kindje zien en in de gaten houden.

  149,-

  139,-

 • Quick view

  Motorola MBP-667 Babyfoon

  De Motorola MBP-667 Babyfoon werkt met behulp van WiFi en kan foto’s en video’s maken en opslaan. Daarnaast heeft de babyfoon een terugspreekfunctie, slaapliedjes en een camera met kleurenscherm en zoomfunctie.

  199,99

  185,-

 • Quick view

  Motorola MBP-55 Babyfoon

  De Motorola MBP-55 Babyfoon beschikt over een extra groot 5 inch kleurenscherm en een handige draagbare camera die zowel kan draaien en zoomen. Zo kun je je kindje vanaf een afstand perfect in de gaten houden.

  219,99

  219,-

 • Quick view

  Motorola MBP-67 Babyfoon

  De Motorola MBP-67 Babyfoon is een camera die de beelden van je kindje laat zien op je smartphone of tablet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een handige app. Zo kun je altijd en overal je kindje zien.
  99,-
5 Resultaten