Mountain Buggy

Mountain Buggy maakt buggy's & kinderwagens voor moderne ouders die graag met hun kindje de vrije natuur in trekken. De kinderwagens zijn gemaakt voor het rijden buiten de gebaande wegen. De grote, robuuste wielen rijden met gemak over hobbelige bos- of duinpaden.

Lees meer...

Voor één of twee kinderen

Met Mountain Buggy wagens vervoer je met gemak één of twee kinderen. Sommige kinderwagens vul je eenvoudig aan met een extra zitje voor een tweede kind. Je hoeft niet per se twee kinderen van dezelfde leeftijden te vervoeren. In veel Moutain Buggy kinderwagens neem je ook gerust een peuter en een baby mee.

Bestel online

Mountain Buggy kinderwagens bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om de wagen zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Bereikt jouw bestelling ons op een werkdag vóór 20.00 uur en betaal je direct online, dan krijg jij de kinderwagen of accessoire meestal de volgende dag al thuisbezorgd.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mountain Buggy Duet Reiswieg Plus Chilli

  De Mountain Buggy Duet Reiswieg Plus Black is geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden. De reiswieg is geschikt voor één kindje, beschikt over een verstelbare zonnekap en is eenvoudig te bevestigen op het onderstel van de Mountain Buggy Duet tweelingwagen.

  199,-

  189,-

 • Quick view

  Mountain Buggy Reiswieg Plus Marine

  De Mountain Buggy Reiswieg Plus is compatibel met de Mountain Buggy Urban Jungle, Terrain en +One kinderwagens. De wieg wordt compleet geleverd inclusief dekje, matrasje, bekleding en zelfs een winterinzet.

  199,-

  179,49

2 Resultaten