Mr Maria

Koop een stijlvolle nachtlamp van Mr Maria voor de kamer van je kindje. Mr Maria is een echt Nederlands designermerk. De design studio is gevestigd in Amsterdam, waar ontwerpers Jannes Hak en Lennart Bosker mooie, artistieke ontwerpen maken.

Lees meer...

Het design

Elk design van Mr Maria is een mix van moderne eenvoud en de rijkdom van klassieke waarden. Veel lampen hebben de vorm van bekende figuurtjes, zoals Nijntje. De slogan van Mr Maria is: “We don’t make products. We light up stars.”

Goede kwaliteit

Lampen van Mr Maria zijn heel duurzaam. Je kunt deze lange tijd gebruiken. Mr Maria streeft altijd een uitstekende kwaliteit na. Alleen het beste is goed genoeg. Bestel vandaag nog een Mr Maria lamp via Babypark.nl en profiteer van onze Laagste Prijs Garantie.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje

  Dit Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Mr Maria eenvoudig in en uit.

  75,-

  62,99

 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Lamp

  Deze stijlvolle en prachtige Mr Maria Nijntje Lamp mag zeker niet ontbreken op de kamer van je kindje! De lamp is erg leuk als decoratie en verspreidt een warm en zacht licht over de kamer.

  Normale prijs: 129,-

  Special Price 109,95

2 Resultaten
Trustpilot