Mr Maria

Koop een stijlvolle nachtlamp van Mr Maria voor de kamer van je kindje. Mr Maria is een echt Nederlands designermerk. De design studio is gevestigd in Amsterdam, waar ontwerpers Jannes Hak en Lennart Bosker mooie, artistieke ontwerpen maken.

Lees meer...

Het design

Elk design van Mr Maria is een mix van moderne eenvoud en de rijkdom van klassieke waarden. Veel lampen hebben de vorm van bekende figuurtjes, zoals Nijntje. De slogan van Mr Maria is: “We don’t make products. We light up stars.”

Goede kwaliteit

Lampen van Mr Maria zijn heel duurzaam. Je kunt deze lange tijd gebruiken. Mr Maria streeft altijd een uitstekende kwaliteit na. Alleen het beste is goed genoeg. Bestel vandaag nog een Mr Maria lamp via Babypark.nl en profiteer van onze Laagste Prijs Garantie.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Lamp

  Deze stijlvolle en prachtige Mr Maria Nijntje Lamp mag zeker niet ontbreken op de kamer van je kindje! De lamp is erg leuk als decoratie en verspreidt een warm en zacht licht over de kamer.
  129,-
 • Quick view

  Mr Maria Nanuk IJsbeer Lamp

  Deze prachtige Mr Maria Nanuk IJsbeer Lamp is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een fijn formaat.
  129,95
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Eerste Licht Lamp

  Deze Mr Maria Nijntje Eerste Licht Lamp is een echte eyecatcher! Doordat het lampje van Mr Maria dimbaar is, kun je het uitstekend gebruiken als nacht- of leeslampje. Verder is de lamp 30 cm hoog en USB oplaadbaar.
  75,-
 • Quick view

  Mr Maria Brown Lamp

  De multifunctionele Mr Maria Brown Lamp is naast een praktische lamp ook een echte kindervriend! De lamp verspreidt een mooi en warm licht, is dimbaar en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  125,-
4 Resultaten