Mum2Mum

 

Toen twee jonge moeders in Nieuw-Zeeland maar geen goede slabben vonden voor hun kindjes, besloten ze deze maar zelf te maken. In 2004 startten zij met Mum2Mum. Hun eerste product was de Wonder Bib, een grote slab die veel vocht opneemt. De Wonder Bib absorbeert zelfs een kwart kopje koffie!

 

Opvallende eigenschappen

Na het succes van de Wonder Bib ontwierp Mum2Mum nog meer praktische slabben. Opvallend is het gemak waarmee je vlekken uit deze slabben verwijdert. Daarnaast maak je ze gemakkelijk dicht met behulp van handige drukknoopjes. Na de eerste slabben ontwierp Mum2Mum ook slabben in de vorm van leuk sjaaltjes, die je kindje de hele dag kan dragen. Dankzij deze producten blijft de kleding van je kindje schoon. Verder maakt Mum2Mum ook slabben voor grotere kinderen of volwassenen. Mum2Mum is dus een echte expert op het gebied van slabben.

 

Andere producten

Naast slabben brengt Mum2Mum ook andere producten op de markt. Het actuele aanbod vind je op deze pagina. Alle producten zijn van uitstekende materialen gemaakt die fijn aanvoelen en lange tijd meegaan. Je bestelling kun je eenvoudig plaatsen via deze website en wordt snel bij jou thuisbezorgd.