Mundo Melocotón

Je voelt het meteen aan de zachte ledikantdekens en de soepele stof van de slaapzakken: bij Mundo Melocotón staat het comfort voor je kindje op nummer één. De frisse en stoere kleuren vallen bij elke moderne ouder in de smaak.

Lees meer...

Designed by mom

Wat begon met een “koffertje vol leuke dingetjes”, groeide uit tot een heuse lifestyle collectie. Het baby- en kinderlabel Mundo Melocotón werd opgericht door Dauwke van den Eynden. Haar kinderen Otto en Nino zijn de grootste inspiratiebron voor haar ontwerpen. Zij leren haar om naar de details te kijken die het verschil maken. Mundo Melocotón draagt met trots de titel ‘designed by mom’.

Gemaakt van tetra

Mundo Melocotón maakt veel gebruik van tetra, open geweven katoen. Tetra laat gemakkelijk lucht door en is lekker snel droog. Dit is natuurlijk ideaal. Verder zoekt Mundo Melocotón steeds weer naar de zachtste stoffen, zodat jouw kindje kan genieten van een groot comfort. Stel jouw babyuitzet samen met de fijnste textielproducten van Mundo Melocotón!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Verschoningsmatje Indigo

  Het Mundo Melocotón Mar I Mar Verschoningsmatje Indigo is ideaal voor thuis, onderweg of op vakantie om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  24,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Voetenzak

  De Mundo Melocotón Mar I Mar Voetenzak is de ideale voetenzak voor in een autostoeltje met een 3- of 5-puntsgordel. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  69,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Wipstoel Beschermhoes

  Met de Mundo Melocotón Mar I Mar Wipstoel Beschermhoes geef je een nieuwe uitstraling aan de BabyBjörn Balance wipstoel. De hoes beschermt de wipstoel tegen vuil en zorgt dat je er langer plezier van hebt.
  42,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Winter Slaapzak

  Met de Mundo Melocotón Mar I Mar Winter Slaapzak zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een handige ritssluiting.
  69,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón La Linea Zomer Slaapzak Anthracite 90 cm

  Met de Mundo Melocotón La Linea Zomer Slaapzak Anthracite 90 cm zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een handige ritssluiting.
  55,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Winter Wiegdeken Indigo 75 x 95 cm

  Met de Mundo Melocotón Mar I Mar Winter Wiegdeken Indigo 75 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
  64,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Organic Voedingskussenhoes Polly

  De Mundo Melocotón Organic Voedingskussenhoes Polly is altijd handig wanneer je een voedingskussen gebruikt. De stijlvolle hoes beschermt het kussen tijdens het voeden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón La Linea Voedingskussenhoes Anthracite

  De Mundo Melocotón La Linea Voedingskussenhoes Anthracite is altijd handig wanneer je een voedingskussen gebruikt. De stijlvolle hoes beschermt het kussen tijdens het voeden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Organic Voetenzak Polly

  De Mundo Melocotón Organic Voetenzak Polly is de ideale voetenzak voor in een autostoeltje met een 3- of 5-puntsgordel. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  69,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Voedingskussenhoes Indigo

  De Mundo Melocotón Mar I Mar Voedingskussenhoes Indigo is altijd handig wanneer je een voedingskussen gebruikt. De stijlvolle hoes beschermt het kussen tijdens het voeden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,95
10 Resultaten