Müsli

Op deze pagina vind je ons assortiment met Müsli babykleding. De babykleertjes zijn gemaakt van organisch katoen en zijn daardoor extreem zacht. Bovendien blijft het materiaal mooi van kleur, ook na veelvuldig wassen. Via de filters op deze pagina kun je je selectie verfijnen. Zo vind je eenvoudig het broekje of vestje in de maat van jouw kindje. In de productbeschrijvingen vind je meer informatie over de Müsli artikelen.

Lees meer...

Müsli kleding met elkaar combineren

De kleertjes van Müsli zijn perfect met elkaar te combineren. De gebruikte kleurtinten passen uitstekend bij elkaar zodat je met slechts een paar items steeds weer verrassende kledingcombinaties kunt maken. Zo creëer jij dus een heel duurzame garderobe voor je kindje. Ook handig wanneer in één kledinstuk een plekje zit, je niet meteen de gehele outfit hoeft te vervangen omdat je geen shirtje meer hebt die matcht met het broekje.

Müsli babykleertjes online bestellen

De collectie van Müsli is via deze pagina eenvoudig online te bestellen. Leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! De artikelen die uit voorraad leverbaar zijn kunnen in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van de Müsli babykleertjes gaan genieten! Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis verzonden. Bovendien kun je bij het bestellen een voorkeur voor een bezorgdag opgeven zodat je thuis bent om het pakketje aan te nemen.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Müsli Woven Stripe Romper Zonder Mouw White / Blue

  Deze Müsli Woven Stripe Romper Zonder Mouw White / Blue mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  34,90
 • Quick view

  Müsli Winter Flower Romper Buttercream

  Deze stijlvolle Müsli Winter Flower Romper Buttercream mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  24,90
 • Quick view

  Müsli Winter Flower Jurkje Buttercream

  Dit stijlvolle Müsli Winter Flower Jurkje Buttercream is leuk te combineren en mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het jurkje is voorzien van een mooie all-over print en beschikt over schattige details.
  34,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Rib Jurkje Truffle

  Dit stijlvolle Müsli Cozy Rib Jurkje Truffle is leuk te combineren en mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het jurkje is voorzien van een mooie, geribde stof en beschikt over schattige details.
  34,90
 • Quick view

  Müsli Rib Vestje Truffle

  Met het stijlvolle Müsli Rib Vestje Truffle blijft je kindje lekker warm. Het vestje is voorzien van een mooie look en is eenvoudig te sluiten door middel van de knoopjes. Beschikt over een goede pasvorm.
  26,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Rib Broekje Midnight

  In dit Müsli Cozy Rib Broekje Midnight kan je kindje zich lekker vrij bewegen. Het broekje beschikt over een goede pasvorm en een elastische tailleband, waardoor het broekje comfortabel zit bij je kindje.
  26,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Rib Legging

  In deze Müsli Cozy Rib Legging kan je kindje zich lekker vrij bewegen. De legging is voorzien van een elastische tailleband, waardoor de legging niet snel zal afzakken als je kindje lekker aan het spelen is.
  17,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Rib T-Shirt

  Dit stijlvolle Müsli Cozy Rib T-Shirt mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is dankzij de drukknoopjes gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  24,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Rib Romper

  Deze stijlvolle Müsli Cozy Rib Romper mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  19,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Me Haarband Marble

  Deze leuke en stijlvolle Müsli Cozy Me Haarband Marble maakt de outfit van je kleine meisje helemaal af. De haarband ziet er schattig uit en houdt de haartjes uit het gezicht. Wasbaar in de wasmachine.
  9,90
 • Quick view

  Müsli Chambray Bretels Broekje

  In dit Müsli Chambray Bretels Broekje kan je kindje zich lekker vrij bewegen. Het broekje beschikt over vastgemaakte bretels en een elastische tailleband, waardoor het broekje comfortabel zit bij je kindje.
  34,90
 • Quick view

  Müsli Petit Haarband Midnight

  Deze leuke en stijlvolle Müsli Petit Haarband Midnight maakt de outfit van je kleine meisje helemaal af. De haarband ziet er schattig uit en houdt de haartjes uit het gezicht. Wasbaar in de wasmachine.
  11,90
 • Quick view

  Müsli Beachball T-Shirt Pale Moss

  Dit Müsli Beachball T-Shirt Pale Moss mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is dankzij de drukknoopjes gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  24,90
 • Quick view

  Müsli Bloom Gather Jurkje Sun

  Dit stijlvolle Müsli Bloom Gather Jurkje Sun is leuk te combineren en mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het jurkje is voorzien van een mooie all-over print en beschikt over schattige details.
  34,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Me Romper

  Deze Müsli Cozy Me Romper mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  18,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Me Legging

  In deze Müsli Cozy Me Legging kan je kindje zich lekker vrij bewegen. De legging is voorzien van een elastische tailleband, waardoor de legging niet snel zal afzakken als je kindje lekker aan het spelen is.
  14,90
 • Quick view

  Müsli Berry Puff Romper Toffee

  Deze stijlvolle Müsli Berry Puff Romper Toffee mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  26,90
 • Quick view

  Müsli Petit Romper Midnight

  Deze stijlvolle Müsli Petit Romper Midnight mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  24,90
 • Quick view

  Müsli Beachball Broekje Pale Moss

  In dit Müsli Beachball Broekje Pale Moss kan je kindje zich lekker vrij bewegen. Het broekje beschikt over een goede pasvorm en een elastische tailleband, waardoor het broekje comfortabel zit bij je kindje.
  26,90
 • Quick view

  Müsli Rhino Boxpakje Ocher

  Het Müsli Rhino Boxpakje Ocher is een heerlijk en comfortabel boxpakje, waarin je kindje veel bewegingsvrijheid heeft. Het boxpakje is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit als gegoten bij je kindje.
  34,90
 • Quick view

  Müsli Winter Flower Short Sleeve Romper Buttercream

  Deze Müsli Winter Flower Short Sleeve Romper Buttercream mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  22,90
 • Quick view

  Müsli Cozy Me Short Sleeve Romper

  Deze stijlvolle Müsli Cozy Me Short Sleeve Romper mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  17,90
 • Quick view

  Müsli Petit Skirt Short Sleeve Romper Midnight

  De Müsli Petit Skirt Short Sleeve Romper Midnight is voorzien van stijlvolle details en mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt.
  31,90
 • Quick view

  Müsli Petit Gather Jurkje Midnight

  Dit stijlvolle Müsli Petit Gather Jurkje Midnight is leuk te combineren en mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het jurkje is voorzien van een mooie all-over print en beschikt over schattige details.
  34,90
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2