MyKelys

In het assortiment van MyKelys vind je de mooiste lampen en luchtbevochtigers om je babykamer compleet te maken. Bij ieder product vind je een uitgebreide productbeschrijving waar je meer kunt vinden over de specifieke eigenschappen van het artikel. De LED lampen zijn gemaakt van zacht siliconen en zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik in de babykamer.

Lees meer...

MyKelys LED lampen

De lampen van MyKelys zijn perfect te gebruiken als nachtlampje in de kinderkamer. De draadloze lamp is op te laden via een usb kabel en gaat branden als je hem een tikje geeft. Extra leuk is dat de lampen in 7 verschillende kleuren kunnen branden. Wil je wisselen van kleur? Dan geef je de lamp nogmaals een tikje tot je bij je favoriete kleur aangekomen bent. De lampen zijn gemaakt van zacht siliconen en voelen daardoor heel comfortabel aan.

MyKelys luchtbevochtigers

De naam zegt het al, met een luchtbevochtiger zorg je ervoor dat de luchtvochtigheid in een ruimte op peil blijft. Daarom is een Mykelys zeker een toevoeging aan de babykamer. De luchtbevochtigers van MyKelys hebben stuk voor stuk een stijlvol design en misstaan zeker niet in je interieur. Ze zijn niet alleen geschikt voor de babykamer maar kunnen ook zeker in andere ruimtes in huis gebruikt worden.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  MyKelys Cactus Luchtbevochtiger Wit / Groen

  De MyKelys Cactus Luchtbevochtiger Wit / Groen biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
 • Quick view

  MyKelys Konijn Luchtbevochtiger Roze

  De MyKelys Konijn Luchtbevochtiger Roze biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
 • Quick view

  MyKelys Hert Luchtbevochtiger Wit

  De MyKelys Hert Luchtbevochtiger Wit biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
 • Quick view

  MyKelys Konijn 2 LED Lamp

  De MyKelys Konijn 2 LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  MyKelys Konijn 1 LED Lamp

  De MyKelys Konijn 1 LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  MyKelys Kat LED Lamp

  De MyKelys Kat LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  34,95
 • Quick view

  MyKelys Beer Nachtlampje

  De MyKelys Beer Nachtlampje is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Het nachtlampje werkt op 3x AAA batterijen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  26,95
 • Quick view

  MyKelys Kat Nachtlampje

  De MyKelys Kat Nachtlampje is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Het nachtlampje werkt op 3x AAA batterijen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  26,95
 • Quick view

  MyKelys Hert LED Lamp

  De MyKelys Hert LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  MyKelys Kaars Luchtbevochtiger

  De MyKelys Kaars Luchtbevochtiger Mint biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
10 Resultaten
Trustpilot