Mykko

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod met babyartikelen van Mykko. Bij Mykko staat kwaliteit van haar producten voorop. Daarom zijn alle babyartikelen van Mykko ontwikkeld volgens de Europese veiligheidsnormen. Dat is een geruststellende gedachte.

Lees meer...

Mykko buikdrager

Natuurlijk wil jij graag het beste voor je kindje en doe je er alles aan om goed voor je kindje te zorgen. Je wilt je kindje zo dicht mogelijk bij je houden, maar je wilt ook je handen wel eens vrij hebben voor andere werkzaamheden. Om aan deze vraag van ouders te voldoen heeft Mykko een zeer comfortabele en gebruiksvriendelijke buikdrager ontwikkeld. Met deze Mykko buikdrager heb je je kindje altijd bij je in de buurt terwijl je in de mogelijkheid bent om het zorgen voor je kindje te combineren met andere taken.

Mykko online bestellen

Mykko artikelen zoals de Mykko buikdrager zijn eenvoudig online te bestellen via deze pagina. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd. Indien jouw favoriete Mykko product uit voorraad leverbaar is dan wordt het artikel dezelfde dag nog verzonden zodat jij snel van je bestelling kunt genieten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mykko Badring

  De Mykko Badring wordt door middel van vier krachtige zuignappen bevestigd in bad. Het zitje heeft een ergonomische vormgeven, anti-slip zitvlak en een hoge rugleuning voor ondersteuning.
  33,30
 • Quick view

  Mykko Badzitje

  Het Mykko Badzitje wordt op een eenvoudige manier met twee zuignappen stabiel en stevig bevestigd. Het zitje is geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden (of 8 kg of 70 cm). Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,45
2 Resultaten
Trustpilot