3 Resultaten
 • Quick view Mykko Badring

  Mykko Badring

  Uit voorraad leverbaar
  32,60
 • Quick view Mykko Draagzak Jeans

  Mykko Draagzak Jeans

  Uit voorraad leverbaar
  84,50
 • Quick view Mykko Badzitje

  Mykko Badzitje

  Uit voorraad leverbaar
  21,28
3 Resultaten

Mykko

 

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod met babyartikelen van Mykko. Bij Mykko staat kwaliteit van haar producten voorop. Daarom zijn alle babyartikelen van Mykko ontwikkeld volgens de Europese veiligheidsnormen. Dat is een geruststellende gedachte.

 

Mykko buikdrager

Natuurlijk wil jij graag het beste voor je kindje en doe je er alles aan om goed voor je kindje te zorgen. Je wilt je kindje zo dicht mogelijk bij je houden, maar je wilt ook je handen wel eens vrij hebben voor andere werkzaamheden. Om aan deze vraag van ouders te voldoen heeft Mykko een zeer comfortabele en gebruiksvriendelijke buikdrager ontwikkeld. Met deze Mykko buikdrager heb je je kindje altijd bij je in de buurt terwijl je in de mogelijkheid bent om het zorgen voor je kindje te combineren met andere taken.

 

Mykko online bestellen

Mykko artikelen zoals de Mykko buikdrager zijn eenvoudig online te bestellen via deze pagina. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd. Indien jouw favoriete Mykko product uit voorraad leverbaar is dan wordt het artikel dezelfde dag nog verzonden zodat jij snel van je bestelling kunt genieten.